Inschrijving AV - vrijdag 7 februari 2020
Beste bestuurders en sympathisanten,

In februari wordt zoals elk jaar de Algemene Vergadering (AV) georganiseerd. Hier brengt het bestuur verslag uit over de werking van BrEA tijdens het voorbije jaar, alsook over de plannen voor het komende jaar en langere termijn. Alle leden zijn uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen, waarbij jullie mee mogen discussiëren over het toekomstig beleid van de vereniging en kunnen stemmen op open posities in het bestuur. Voor toetredende leden is dit overigens de uitgelezen kans om kennis te maken met het bestuur en de werking van de vereniging.

Na de vergadering kunnen jullie rustig de voeten onder tafel schuiven en napraten over het voorbije werkingsjaar. Zoals altijd wordt er een driegangenmenu voorgeschoteld. Meer details over het menu verschijnen hier spoedig.
Dit alles voor de prijs van €50 pp, met aperitief en dranken inbegrepen.

Inschrijven voor het diner kan tot en met maandag 3 februari via volgend formulier of door een mail te sturen naar av@brea.be met vermelding van het aantal personen en de keuze van je hoofdgerecht. Gelieve het te betalen bedrag te storten op het rekeningnummer BE24 001 09651 1238 met vermelding van je naam.

Locatie:
Den Berg, Bergkapelstraat 98, 1840 Londerzeel

Agenda:
18u15: Ontvangst
18u30: Aanvang AV
20u00: Receptie
20u15: Diner

Vragen, opmerkingen, speciale vereisten qua voeding (allergie etc)?
Contacteer gerust ons gerust via av@brea.be
Naam *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Neem je deel aan de AV op vrijdag 7 februari 2020? (18u15 - 20u00) *
Neem je deel aan het DINER na de AV op vrijdag 7 februari 2020? (20u15 - 22u00) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BrEA. Report Abuse