SMART MOBILITY CLUJ 2022
CONCURS DE IDEI - termen limita 24.06.2022 ora 22.00
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume si Prenume *
Varsta *
Adresa de email *
Nr. telefon *
Domeniu de activitate *
SMART MOBILITY CLUJ 2022
Prezentul concurs urmarește identificarea celor mai inovatoare idei care sa ajute mobilitatea in municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană adiacentă. Ideiile trebuie sa aiba caracter inovativ, sustenabil și să privească spre viitor. Vor fi apreciate atât ideiile care prezinta detalii ale solutiilor de mobilitate, cat si cele care abordează impactul integrat asupra teritoriului metropolitan din punct de vedere al mobilitatii.

Ideile vor fi descrise succint, sub forma de text care sa nu depășească 1000 caractere. Ideile vor fi jurizate de specialiști ai Asociației Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică (CREESC) din Cluj-Napoca. Cele mai bune solutii vor fi publicate și promovate în mediul online. Se va acorda un premiu pentru cea mai buna idee. Premiul constă într-o trotinetă electrică oferită de catre Clubul Rotary SAMVS Cluj-Napoca și alți parteneri ai proiectului. Premierea va avea loc in data de 25 Iunie 2022 ora 13:00, în cadrul evenimentului Smart Mobility Cluj 2022, la Pavilionul Central. Detalii despre eveniment găsiti pe Facebook, Instagram și www.smartmobility.ro. Organizatorii evenimentului sunt:  C.R.E.E.S.C. si Transylvania Evolution.
Vor fi considerate invalide participările venite dinspre membrii ai organzatorilor, ai expozantilor la eveniment, angajatii si familiile acestora.
Ideea mea este: *
max 1000 caractere
Captionless Image
Prelucrarea datelor cu caracter personal - Organizatorii vor respecta normele și obligațiile impuse de dispozițiile în vigoare, privind protecția datelor cu caracter personal conform normelor europene din Regulamentul 679/2016. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy