Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στα εξ' αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΙΘΤΠ
Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης


Εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης πιστό στην αποστολή διάχυσης της παιδείας και του πολιτισμού αλλά και αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες λόγω της πανδημίας του ιού covid-19 υλοποιεί φέτος εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα.

Προσφέρει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους νε εντρυφήσουν σε θεματικές που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την εκπαίδευση από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους.
Η εξ’ αποστάσεως μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί βασίζεται σε μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα εργαλεία για μια ποιοτική και απόλυτα προσαρμόσιμη στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων μάθηση. Πέρα από την ασφάλεια η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμά τους καθώς είναι αυτοί που επιλέγουν τον χρόνο και τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το υλικό του προγράμματος.

Ευελιξία – Ασφάλεια – Ποιοτική μάθηση

είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εξ’ αποστάσεων προγραμμάτων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Διάρκεια προγραμμάτων: Οκτώβριος 2020 – Ιούλιος 2021 (10 μήνες 350ώρες)

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος προγραμμάτων: Βασίλειος Κ. Μακέδος (ΜΑ Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση)

Το συνολικό κόστος φοίτησης είναι 200 ευρώ. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τρείς δόσεις ως εξής: 1η 100€ μέχρι την έναρξη των μαθημάτων την 1 Οκτωβρίου 2020, 2η 50€ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2021 και 3η 50€ μέχρι το τέλος Μαΐου 2021. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τραπεζικό λογαριασμό και εκδίδεται η νόμιμη απόδειξη είσπραξης στα στοιχεία του συμμετέχοντα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στα τηλ: 25410-26635 (17:00 – 21:00) και 25410-29282 (09:00 – 13:00) ή με τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο makedosb@yahoo.gr


Για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεστε *
Επώνυμο *
Όνομα *
Πατρώνυμο *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) *
Οι δικές σας σκέψεις
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy