Medvirkningstesten
Hvordan har medvirkningen vært tilrettelagt i planprosessen som berører deg? Medvirkningstesten viser mange av de medvirkningsmulighetene som finns og kartlegger medvirkningen i planprosesser i Norge. Testen gir poeng ut i fra hvor godt tilrettelagt og reell medvirkningsmulighetene har vært.

Poengsskalaen er utformet ut i fra erfaringer av hvilken type medvirkning som i praksis oppfyller kravene til medvirkning som et demokratisk virkemiddel. Når vi har fått nærmere erfaringer med poenggivningen, vil vi mest sannsynlig justere denne og lage en skala som gir nærmere grunnlag for å vurdere hvor god (aktiv, reell, representativ) medvirkningen har vært.

«Under medvirkning av, i samarbeid med» er forklaringen på ordet medvirkning i Språkrådet og Universitetet i Bergen sin ordbok.

Vi ber om e-postadresse så vi kan sende deg resultatene av testen. Med mindre du gir samtykke (helt til slutt), så blir adressen slettet etterpå (vil du ikke vise noen epostadresse kan du bare skriver noe tøys som heisan@hoppsan.no). Du får også tilgang på en side hvor du kan se dette, med forklaringer knyttet til svarene, utdypende informasjon, veiledning og lenker til dokumenter om medvirkning som kan være til hjelp og nytte. Dette er et viktig element i medvirkningstesten.
Email address *
I hvilken fase er planprosessen nå? *
Navn på kommune eller bydel for planprosessen *
Your answer
Kommunenummer
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy