Anmälan till en campinghelg i Lögdö Vildmark, Sundsvall 17-18 augusti, för dig mellan 16-25 år.
LÄS ALL INFORMATION & FYLL I ANMÄLAN NEDAN OM DU VILL FÖLJA MED

Ungdomsavdelningen Sundsvall förfogar över två öar i Lögdö Vildmark, där vi erbjuder vildmarksliv till olika grupper. Nu åker Unga Magasinet med en grupp. Vill du följa med?
Du ska vara i åldern 16-25 år och vara beredd på 2 dagar utan mobiltäckning och ett enkelt campingliv.

Under de här dagarna kommer du att lära dig hur en gör upp eld, paddlar kanot/ror en båt, lagar mat i det fria, plockar svamp och bär och generellt lever vildmarksliv. Aktiviteterna är frivilliga så du är med på det som passar dig.

På våra öar finns varken el eller vattenförsörjning. Detta innebär att vi tar med oss dricksvatten och kokar vatten för matlagning och diskning på plats. Det finns ingen WC, utan det är utedass som gäller och inte för att skryta, men du har Sveriges finaste utsikt från utedasset.

I Lögdö finns bryggor att dyka/bada från, samt bastu och en stuga med altan där vi kan laga mat (men ej sova i) och ett antal fiskespön med tillbehör.

Vi kommer sova i kåtor, med flera personer i varje. Vi sover i sovsäckar på liggunderlag. I kåta-lägret finns en grillplats, perfekt för grillning och story-telling sent inpå kvällskvisten. För att ta sig ut till öarna kommer vi färdas med flotte/båt.

Alla aktiviteter och att ta hand om öarna är ett gemensamt ansvar.
Helgen är drog- och alkoholfri och den som bryter mot detta lämnar ön med omedelbar verkan och blir skjutsad till närmsta busshållplats för att åka hem.

DELTAGARAVGIFT: 150 KR
Avgiften swishas till 0701903577, Mona Ströhlein, senast klockan 23.59 onsdagen den 3 juli. Kan du ej swisha så kan kontanter lämnas till Rebecca Lampinen på Unga Magasinet senast torsdag 5 juli kl 08.00-16.30.

Email address *
Jag har läst ovanstående information, förstår den och accepterar de regler som beskrivs där i.
Mitt förnamn & efternamn *
Your answer
Mitt telefonnummer *
Your answer
Ev specialkost
Om annan specialkost, vad god skriv:
Your answer
Eventuell allergi som inte är kopplat till kost:
Your answer
Kryssa i det du har (som du kommer behöva) *
Required
Om du har en fråga angående helgen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service