Формулар за членови на Собрание на ЛЕАД
Здружението Лидери за Едукација, Активизам и Развој - LEAD со големо задоволство го објавува овој јавен повик за пријавување на членови на Собранието на ЛЕАД.

Собранието е највисокото тело на организацијата кое се состанува најмалку еднаш годишно и има широки надлежности и начин на работа кои се опишани во Деловникот за работа на Собранието на организацијата. Мандатот на членовите на Собранието е една година.

Врз основа на Статутот на организацијата и други позитивни норми, избраните членови на Собранието, ќе бидат дел од Годишното Собрание на организацијата кое ќе се одржи на 22 ноември 2018, во просториите на ЛЕАД во Скопје.

Име и презиме *
Your answer
Изберете во која категорија на лица припаѓате *
Дали можете да присуствувате на седница на Собранието кое ќе се одржи на 22 ноември 2018 во канцелариите на ЛЕАД во Скопје? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms