Alumnikerhon piknik-risteilyilmo 24.8.
Alumnikerho on päättänyt aloittaa tulevan lukuvuoden vauhdikkaasti ja järjestää piknik-risteilyn lauantaina 24.8. Tallink Siljalla. Risteily lähtee aamulla kello 8.20 Tallink Siljan terminaalista ja saapuu takaisin 19.15. Risteilyn jälkeen suunnistamme porukalla Q-talolle, jossa uudet opiskelijat viettävät perinteistä Varaslähtöä. Risteily on tarkoitettu Asteriskin alumnikerhon jäsenille, kenellä on Asteriskin jäsenyys maksettuna risteilylle lähdettäessä.

Tämän hetkisten hintatietojen mukaan risteilyn hinta on 15 € per henkilö ja tämä maksetaan Asteriskin tilille (maksuohjeet myöhemmin risteilyn toteutumisen puitteissa). Hintaan sisältyy kansipaikat Turku-Maarianhamina-Turku. Mahdolliset ruokailut ovat omakustanteisia laivalla, niitä voi kuitenkin osaa vielä satamasta ennen lähtöä (esimerkiksi aamiainen tai buffet). Laivalta löytyy myös monia ravintoloista, joista jokainen varmasti löytää vatsan täytettä. Lähtijät voivat myös yhdessä koordinoida yhteisruokailun.

Paluumatkalle alumnikerho varaa yhden hytin, jonne kaikki saavat säiliö tavaransa ja ostoksensa.

Ilmoittautuminen on auki 14.8. asti.

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Ainoastaan, jos risteilylle ilmoittautuu alle kahdeksan henkilöä, risteily perutaan eikä ilmoittautuneet ole korvausvelvollisia siinä tilanteessa.
Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Kansalaisuus *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova, mikäli vähintään 8 henkilöä ilmoittautuu risteilylle *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy