Deelname omstander-workshops Safe Sport Allies
Bedankt voor jouw interesse in onze workshops!

Momenteel bieden wij volgende activiteiten aan:

- Sporters (12 tot 14j) kunnen deelnemen aan een eenmalige workshop (+/- 90 minuten) waarin zij leren hun eigen grenzen te herkennen alsook hoe om te gaan met de grenzen van anderen. Deze workshop zal doorgaan in de sportclub in groepjes van 8 à 12 deelnemers. Sporters zullen een papieren vragenlijst invullen voor en na de vorming.

- Trainers (van kinderen en/of jongeren tot 18 jaar) kunnen een workshop volgen waarbij ze bijleren over het opmerken van en reageren op signalen van grensoverschrijdend gedrag in de club. De workshop duurt +/- 120 minuten en zal doorgaan in de club in een groep van ongeveer 8 trainers. Trainers zullen een vragenlijst invullen voor en na de sessie.

- Bestuurders kunnen een vragenlijst invullen om meer inzicht te krijgen in het beleid dat de sportclub hanteert omtrent dit thema, dit kan dienen als een 'zelfscan' van het beleid. Daarnaast kunnen bestuurders een online tutorial volgen over het opzetten van een preventiebeleid. De ‘zelfscan’ wordt opnieuw ingevuld 3 maanden later.

- Ouders kunnen een online webinar volgen van +/- 90 minuten over het thema ‘veilig sporten’ op 31 mei. Ouders zullen een online vragenlijst invullen voor en na de sessie.

Gelieve hieronder een paar korte vragen te beantwoorden zodat wij jou zo snel mogelijk kunnen contacteren om verdere afspraken te maken!

Tot snel,
Het Safe Sport Allies team
safesportallies@thomasmore.be

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam club: *
Gemeente: *
Sporttak: *
Mijn club wenst ... (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
In welke periode zijn jullie beschikbaar? *
Required
Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie deze hier achterlaten:
E-mailadres: *
Gelieve uw e-mailadres hier achter te laten. Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren
Telefoonnummer
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy