Var med och påverka vem din sektion nominerar till Gyllene Moroten!
[INFORMATION] LinTeks pris i pedagogik, Gyllene Moroten (GM), har delats ut sedan 1990 till en anställd vid Linköpings universitet som undervisat i en eller flera kurser för studenter vid tekniska fakulteten. Priset består av ett vandringspris av Gunnar Kanevad, ett penningspris (10 000kr) som sponsras av näringslivet samt en morot i glas. Gyllene Moroten har ett mycket stort genomslag på universitetet och det betyder väldigt mycket för de som blir nominerade och speciellt för vinnaren.

De nominerade utses av respektive sektion, vilket innebär att varje sektion nominerar en kandidat till Gyllene Moroten. På vissa sektioner innebär nomineringen till GM ett eget internt pris. N-sektionen har Gyllene Hammaren, TBi-sektionen har Minimoroten, M-sektionen har Gyllene Skiftnyckeln och Logistik-sektionen har pedagogikpriset - sektionens starkaste länk.
Det är nu dags för er studenter att nominera in lämpliga kandidater till era sektioner.

Den av LinTek tillsatta juryn intervjuar studenter som haft den sektionsnominerade i minst en kurs och vinnaren för GM utses med bedömning på engagemang, pedagogisk skicklighet och pedagogiska metoder i ämnet.
Deadline för att nominera kandidater till sektionerna är den 25:e februari.

Hör av er till er studienämnd eller utbildningsansvarig på LinTek vid frågor!

Din sektionstillhörighet *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LinTek. Report Abuse - Terms of Service