КОЛКУ СИ ХУМАН?
* ФОРМУЛАРОТ СОДРЖИ ОПИСНИ СИТУАЦИИ И/ИЛИ ФОТОГРАФИИ КОИ НЕ СЕ ЗА ОНИЕ СО СЛАБО СРЦЕ.
Што би направиле, кажале или помислиле, доколку го видите ова во живо или дознаете за истото дека се случило? *
Гладно бездомно куче го чува најдениот "оброк" со видливи знаци за страв, болест и неухранетост. [ФОТО: Johnathan Clark I HAVANA, Cuba]
Гладно бездомно куче го чува најдениот "оброк" со видливи знаци за страв, болест и неухранетост. [ФОТО: Johnathan Clark I HAVANA, Cuba]
Што би направиле, кажале или помислиле, доколку го видите ова во живо или дознаете за истото дека се случило? ЛИНК: https://nypost.com/2017/03/17/disturbing-child-abuse-video-under-investigation/ [ИЗВОР: NYPOST, Мериленд, Америка] *
Што би направиле, кажале или помислиле, доколку го видите ова во живо или дознаете за истото дека се случило? *
Минувачи се разминуваат со бездомно дете на улица кое бара храна во канта за отпадоци. Социјален експеримент организиран од полицијата во Нов Зеланд. [ИЗВОР: DAILY MAIL, Нов Зеланд] https://www.dailymail.co.uk/news/article-3502857/People-walk-past-boy-rummaging-bin-NZ-Police-recruitment-campaign.html
Минувачи се разминуваат со бездомно дете на улица кое бара храна во канта за отпадоци. Социјален експеримент организиран од полицијата во Нов Зеланд. [ИЗВОР: DAILY MAIL, Нов Зеланд] https://www.dailymail.co.uk/news/article-3502857/People-walk-past-boy-rummaging-bin-NZ-Police-recruitment-campaign.html
Што би направиле, кажале или помислиле, доколку го видите ова во живо или дознаете за истото дека се случило? *
Деца просат на улица додека се одминувани и игнорирани во Лакшадвип, Западен Бенгал, Индија. [ФОТО: IE, ИЗВОР: FINANCIAL EXPRESS https://www.financialexpress.com/india-news/west-bengal-tops-the-list-of-states-with-most-number-of-beggars-know-where-your-state-ranks/1106118/ ]
Деца просат на улица додека се одминувани и игнорирани во Лакшадвип, Западен Бенгал, Индија. [ФОТО: IE, ИЗВОР: FINANCIAL EXPRESS https://www.financialexpress.com/india-news/west-bengal-tops-the-list-of-states-with-most-number-of-beggars-know-where-your-state-ranks/1106118/ ]
Што би направиле, кажале или помислиле, кога би дознале ваква информација (факт)? *
Што би направиле, кажале или помислиле, кога би дознале ваква информација (факт)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms