Søknad om plass på Smestad Aktivitetsskole
SMAKS (Smestad Aktivitetsskole) er en aktivitetsskole som har holdt på siden 1990. Vi har i alle år vært opptatt av å gi barna et variert tilbud av aktiviteter slik at hver dag blir meningsfull og morsom. Her skal barna få leke, lære, utforske, bli utfordret og få nye venner.

Vi er en av de største Aktivitetsskolene i Oslo med ca 350 barn fra 1.-4. trinn fordelt på 5 avdelinger. Vi har egne lokaler til avdelingene og sambruk av enkelte klasserom, gymsaler og spesialrom med skolen.

SMAKS har et foreldredrevet styre. Leder valgt for perioden 2021/2023 er Vidar Lundberg, rektor Lene
Rønning Arnesen er representert og fem andre styremedlemmer fra foreldregruppen i SMAKS.

__________________________________________________________________________________________

Vi er stolte av å kunne tilby ca. 25 ulike organiserte og læringsstøttende kurs fordelt på avdelingene! Dette er kjempegøy! Hver høst og vinter vil dere få et påmeldingsskjema hvor dere lar barna velge ut noen kurs de har lyst til å delta på. Det er de ansatte på SMAKS som har de fleste kursene. Kursene spenner seg over alle de fire temaområdene i rammeplanen for Aktivitetsskoler i Oslo: Fysisk aktivitet, kunst, kultur og kreativitet, mat og helse, natur, miljø og bærekraftig utvikling.

Vi henter elevene i 1. og 2. klasse etter skoletid, krysser de inn, spiser og leker, før dere henter innen stengetiden 16.30. Vi er ute hver dag etter mat, så husk at barna har godt med klær her. Vi er mange og det er lett å gå i surr i hverandres klær og sko. Husk å merke alt! Da kan vi også hjelpe til med å finne riktig eier.

Vi har en flott og engasjert personalgruppe, med en aldersspredning fra 19-45 år. De fleste er i 20 årene og vi har tilnærmet lik fordeling mellom kjønn. Vi legger vekt på ulike interessefelt og kompetanse når vi ansetter, slik at vi kan tilby barna stor variasjon i aktiviteter og kurs.

__________________________________________________________________________________________

Vi tilbyr 5 dagers- og 3 dagers plass for 2-4.klasse
- 5 dager koster pr. idag 2.800,- Kr. Pr.Mnd.
- 3 dager koster pr. i dag 2.325,- Kr. Pr.Mnd. (13,5 timer i uken, med tilbud om morgenSMAKS de valgte dagene. I ferier vil tilbudet være 3 dager og på innklemte dager 1/2 dag.)

I tillegg tilbyr vi morgenSMAKS fra 07.30 - 08.30 fem dager i uken.

Dere får ferdige utfylte giroer av vår regnskapsfører, Anne Naper Andersen på mail. Barnets foreldre kan si opp plassen med to måneders varsel fra den 1. i måneden. Dette gjelder også forandring fra 5 til 3 dager pr. uke og eventuelle endringer i pris.

Dere får to giroer i august, dette fungerer som depositum for gjeldende skoleår. Depositum trekkes for juni måned, derfor får dere ikke giro i juni. Alle betaler for hele måneder uansett når i måneden de starter. For å få redusert prisen for AKS på grunn av lav inntekt må du fylle ut et skjema og legge ved dokumentasjon på husholdningens inntekt. Det er kun de husstandene som har en samlet årsinntekt lavere enn 387 552,- som kan søke. Ta kontakt med Daglig leder, Benedicte Lütken for skjema og mer informasjon. benedicte.lutken@osloskolen.no

Vi gleder oss til å bli kjent med dere!

Hilsen Benedicte og alle andre på SMAKS
tlf: 22507021
Email *
Personvern
1. Hvilke personopplysninger behandles og hvordan?
I forbindelse med søknad til abonnement på Smestad Aktivitetsskole vil personopplysninger som; navn, telefon, adresse, kontonummer og personnummer hentes inn digitalt og oppbevares på 2.trinnsbeskyttet konto. Personopplysningene vil også deles med tredjepart; Regnskapsfører Anne Naper Andersen. All informasjon oppbevares på beskyttet konto/låsbare skap i avtaleperioden. Etter avsluttet abonnement vil alle personopplysninger om deg og ditt barn slettes.

2. Hvorfor samles opplysningen inn?
Registrering av betaler er nødvendig for at regnskapsfører skal kunne sende lovpålagte opplysninger til skatteetaten. Ønsker du å reservere deg mot å levere personnummer må du kontakte Daglig leder og du må selv sørge for at du får rettmessig skattefradrag dersom du ønsker dette.

3. Hvem har tilgang til opplysningene og utleveres opplysningene til andre?
Ansatte på Smestad Aktivitetsskole og Regnskapsfører Anne Naper Andersen har tilgang til navn, nummer, adresse og annen relevant informasjon som oppgis i denne avtalen. Personnummer behandles av Daglig leder og Regnskapsfører Anne Naper Andersen.

4. Hvilke rettigheter har brukeren?
Brukeren har rett til innsyn i egne personopplysninger lagret hos Smestad Aktivitetsskole, samt krav på retting av mangelfulle
opplysninger eller sletting.

5. Hvem er ansvarlig og hvordan tar brukeren kontakt?
Ansvarlig for håndtering av personopplysninger er Daglig leder Benedicte Lütken - Ta kontakt på mail belua003@osloskolen.no eller kom innom smakskontoret for spørsmål eller hendvendelser anngående personvern.
Jeg aksepterer at Smestad Aktivitetsskole behandler mine personopplysninger: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy