Formularul de inregistrare pentru participarea la sesiunea de informare cu privire la concursul de granturi pentru antreprenoriatul social (runda a doua)
Fundatia Est-Europeana are placerea sa va invite la sesiunea de informare cu privire la concursul de granturi pentru antreprenoriatul social. Mai multe detalii referitor la concursul de granturi le puteti gasi la http://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1025&rid=1354&l=ro . In cazul in care sunteti interesati sa participati la sesiunile de informare va rugam sa completati chestionarul de mai jos. In dependenta de numarul participantilor inscrisi se preconizeaza organizarea a trei sesiuni de informare: in Balti, Cahul si Chisinau. Sesiunea va dura aproximativ 2-3 ore. Sesiunile de informare sunt preconizate pentru inceputul lunii decembrie. Daca aveti intrebari concret formulate va rugam sa ni le adresati in avans la adresa: concurs@eef.md .
Transportul la eveniment nu va fi rambursat.
Termenul de completare a acestui chestionar este 27 noiembrie 2018 ora 18.00
Aceasta activitate este desfasurata in cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării” finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene.
Fundatia Est-Europeana este operator de date cu caracter personal înregistrat în Registrul de evidență al operatorilor ținut de CNPDCP cu nr. 0000996-001.
Email address *
Nume / Prenume *
Your answer
Denumirea Organizației în care activați *
Your answer
Indicati localitatea in care activeaza organizatia pe care o reprezentati *
Your answer
In ce oras ati dori sa participati la sesiunea de informare? *
Aveti intrebari ce tin de: *
In ce limba ati prefera sa se desfasoare sesiunea de informare? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service