Bli frivillig! // Forandringshuset Loddefjord
Forandringshuset Loddefjord søker engasjerte frivillige som ønsker å være med å skape et unikt kultur- og aktivitetshus for barn og unge. Forandringshuset gir rom for barn og unges engasjement. Sammen skaper vi åpne og trygge fellesskap og gjør det mulig for unge mennesker å forandre verden!

Fyll inn skjema og du vil få tilsendt informasjon om første uforpliktende møte for frivillige.

Forandringshusets viktigste oppgave er å bygge åpne, trygge fellesskap, der barn og unge kan være seg selv og utvikle seg som hele mennesker. Vi er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Alle unge mennesker trenger å bli bekreftet, hørt og utfordret slik at de tør være seg selv og har mot til å stå opp for andre.
Aktiviteter
Forandringshuset tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som gir unge mennesker mulighet til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Aktivitetstilbudet skal være i kontinuerlig i forandring for å sikre at de vi gjør er relevant for barn og unge. I ulike lokalsamfunn vil det derfor være ulike fokusområder som løftes frem for å svare på de mulighetene som ligger lokalt.
All aktivitet på Forandringshuset skjer under tre hovedoverskrifter:

Fritidsinteresser, Samfunnsengasjement, og Kurs og opplæring.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy