Sporen uit de Brons- en IJzertijd gevonden in Schellebelle. Een verslag van de archeologische opgravingen aan de Bellekouter.
Hartelijk dank voor je interesse in de ondergrondse geschiedenis van ons dorp.

Je kan hier inschrijven voor het webinar dat plaats heeft op dinsdag 23 maart 2021, om 20 uur, ONLINE.

Deelname kost 10 euro; 8 euro voor leden van Davidsfonds.

Uiterste datum van inschrijving: 21 maart 2021.

Inschrijving is pas definitief
- na overschrijving van het overeenkomstige bedrag op rekening nummer BE17 7370 0499 3321 van Davidsfonds Schellebelle; en
- bevestiging door Davidsfonds Schellebelle.

Op 23 maart krijg je kort voor de activiteit een mail met daarin de link naar het webinar, en de nodige instructies om je aan te melden.
Omwille van het platform dat we gebruiken zal deze mail jammer genoeg deels in het Engels zijn, maar het enige wat je nodig hebt is de link die er in staat.
Hou er wel rekening mee dat deze link maar 1 keer kan gebruikt worden; je kan dus niet vanaf 2 of meer toestellen met dezelfde link deelnemen aan het webinar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Email *
voornaam: *
familienaam: *
telefoonnummer (voor ev. last minute meldingen) *
Ik ben *
*
Required
Je krijgt een kopie van dit formulier toegestuurd. Let op. Deze kopie is geen bevestiging van je inschrijving. Je krijgt deze bevestiging pas na betaling van het vereiste bedrag op rekening nummer BE17 7370 0499 3321 van Davidsfonds Schellebelle.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy