VI. PÁKÁSZ FUTAM - FUTÁS NEVEZÉS
A számunkra megadott személyes adatokat reklámcélra nem használjuk fel. A rendezvénnyel nem összefüggésben lévő harmadik személynek a nevezők/résztvevők adatai nem kerül átadásra, kivéve a TEMPO SPORT Kft-t -aki a rendezvényen az időmérést végzi. (Enélkül nem tud senki részt venni egy nyilvános versenyen, ugyanis a versenyző azonosítása nélkül az eredményei megkérdőjelezhetőek, a verseny pedig szabálytalan lesz.)
A nevezési űrlap kitöltésével nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült eredménylistát, fényképeket, videóanyagot nyilvánosan megoszthassuk és azt későbbiekben felhasználhatjuk.
A nevezési űrlap kitöltése során nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
A nevezési felület végén az elküldés "gomb" előtt lesz lehetősége nyilatkozni, hogy a későbbiekben szeretne -e tőlünk az aktuális rendezvényünk előtt tájékoztatást kapni.
We love GDPR :)
Email address *
Választott táv: *
Név (Családi futásnál a család neve): *
Your answer
Születési dátum (Családi futásnál a legfiatalabb résztvevő születési dátumát adja meg) *
MM
/
DD
/
YYYY
Korcsoport: *
Nem *
Ország: *
Your answer
Irányítószám: *
Your answer
Város: *
Your answer
Utca: *
Your answer
Házszám: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Egyesület:
Your answer
Számlázási név és cím:
Your answer
Baleset/probléma esetén értesítendő (név, telefonszám): *
Your answer
Fizetési mód: *
Hanyadik alkalommal vesz részt a PÁKÁSZ FUTAM valamelyik távján?
Adatvédelmi és hozzájáruló nyilatkozat: *
Az on-line nevezési lap kitöltésével és elküldésével a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit melyet a www.pakaszfutam.com oldalon a rendezvények fül alatt talál. A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A rendezvény után is szeretnék e-mail-es tájékoztatást kapni a soron következő rendezvényeikről.
FONTOS INFORMÁCIÓ!
A nevezések feldolgozás heti rendszerességgel történik, így a visszajelzéseket maximum hét napon belül (a verseny előtti utolsó héten legkésőbb csütörtökig) küldjük meg a résztvevőknek. Amennyiben nem kap visszaigazolást, vegye fel velünk a kapcsolatot a pakaszfutam@gmail.com e-mail címen, vagy a 0620932977-as telefonszámon A nevezés leadását követően néhány napon belül a www.pakaszfutam.com oldalon a nevezők névsorra frissítésre kerül.
MM
/
DD
/
YYYY
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service