Përfaqësimi dhe pjesëmarrja e të rinjve në zgjedhjet vendore 2019
Ky anketim realizohet në kuadër të nismës së Kongresit Rinor Kombëtar “Përfaqësimi dhe pjesëmarrja e të rinjve në zgjedhjet vendore 2019” mbështetur nga Fondacioni Gjerman Konrad Adenauer Stiftung dhe ka për qëllim studimin dhe analizimin e situatës së përfaqësimit rinor në partitë politike dhe qeverisjen vendore përpara zgjedhjeve vendore të 2019.
Të dhëna të përgjithshme
Gjinia *
Mosha *
Bashkia *
Votues për herë të parë në zgjedhjet lokale *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy