Espai de Formació «Com reduir l'estrès?» -  Daniel Gabarró
La xerrada ens oferirà eines concretes i útils per reduir el nostre estrès.
S'abordarà l'estrès des de cinc pautes molt pràctiques.
No ens enganyem: no eliminarem tot l'estrès que vivim, però si sabem reduir-lo notablement
ens donarà més pau i tranquil·litat.
Reduir l’estrès de forma correcta porta beneficis tant pel cos com per la ment.


Dimarts 18 de maig de 18.00 a 19.30 hores
Sala de Zoom
Preu: 12€
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Email *
Més endavant us farem arribar el link de la sala Zoom per connectar-vos.
Telèfon de contacte *
Protecció de dades *
Required
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral l'informa que les dades de caràcter personal, han quedat incorporades als nostres fitxers per al seu tractament, amb el fi d'oferir-li informació sobre les activitats i publicacions que a l'associació realitzem.
De la mateixa manera autoritza expressament al responsable del fitxer per al tractament de les seves dades amb la finalitat indicada. Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes.
L’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral garanteix l'absoluta privacitat i intimitat dels seus clients i usuaris, cenyint-se a l'estricte compliment de les disposicions pertinents en el marc legal vigent.
Podrà exercir els drets d'accés, oposició, cancel·lació, rectificació, limitació, portabilitat, transparència, supressió i oblit, personalment a les nostres oficines o mitjançant comunicació escrita, acompanyada del seu document nacional d'identitat, dirigint-se a l'adreça de correu electrònic info@ambitmariacorral.org o també per correu postal a la nostra adreça postal carrer Casp 34, pral. 2a despatx 2-3. C.P. 08010 Barcelona.

L’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral podrà fer servir imatges de l’activitat per difondre-les en espais de difusió pública d’informació: pàgina web, xarxes socials i revista. Les imatges es conservaran amb caràcter històric fins que ens revoqueu aquesta autorització.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy