Herfstfeest@Home 2021-2022
WELKOM OP ONS HERFSTFEEST@Home!

Traditiegetrouw organiseren wij in november ons herfstfeest. Uit voorzorg organiseren we dit jaar een alternatief eetfestijn, want jullie steun blijft nodig. We bieden een assortiment heerlijke pasta's aan die je op school kan afhalen en thuis opwarmen.

Hoe werkt het?
- Je kan met dit formulier bestellingen plaatsen tot en met woensdag 10 november 2021
- Je betaalt meteen je bestelling volgens de instructies onderaan dit formulier. Pas na betaling is je bestelling volledig afgerond.
- Je kan je bestelling afhalen op vrijdag 19 november 2021 tussen 15.30 en 20 u.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DISCLAIMER/VERWERKERSOVEREENKOMST
Om dit event te kunnen organiseren en alle bestellingen tijdig te kunnen verwerken, beroepen wij ons op het gebruik van Google Forms. Door dit formulier in te vullen en in te dienen gaat u AUTOMATISCH AKKOORD met ons privacy- en beveiligingsbeleid en dat van Google. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de gegevens die we verzamelen en verwerken.

Sint-Jozefsinstituut Betekom verzamelt om het herfstfeest te kunnen organiseren uw naam, voornaam en telefoonnummer en e-mailadres.
Het e-mailadres wordt opgevraagd zodat Google een bevestiging kan sturen van wat u heeft besteld. Het telefoonnummer gebruiken we om u te contacteren indien er problemen zijn met uw betaling.
Deze gegevens worden opgevraagd via Google Formulieren om vervolgens in een Excel-bestand verwerkt te worden door een secretariaatsmedewerker. Dit bestand is enkel toegankelijk voor secretariaatsmedewerkers en de IT-verantwoordelijke en wordt bewaard in een servermap die enkel toegankelijk is door deze mensen. Vervolgens wordt er een lijst gemaakt zonder telefoonnummer en e-mailadres voor gebruik tijdens het afhaalmoment. Die lijst is beschikbaar voor alle medewerkers waar u zich aanmeldt om uw bestelling af te halen.

Google verzekert het veilig bewaren van de ingevulde gegevens op hun servers. Door gebruik te maken van deze dienst gaat u ermee akkoord dat Google uw e-mailadres gebruikt om u te contacteren. Hierdoor maakt u gebruik van de diensten van Google en valt u bijgevolg ook onder hun privacyregeling. Meer informatie op https://policies.google.com/
Naam en voornaam *
Telefoonnummer *
Welke pasta's bestel je?
Een portie bedraagt 700 à 800 gram. Vink per gerecht alleen dat vakje aan van het aantal porties dat je wil bestellen.
1 portie
2 porties
3 porties
4 porties
5 porties
6 porties
7 porties
Spaghetti bolognese (€10 p.p.)
Macaroni kaas & hesp (€10 p.p.)
Tagliatelle met scampi & curry (€14 p.p.)
Lasagna bolognese (€12 p.p.)
Pasta veggi (€10 p.p.)
Wanneer kom je je bestelling vermoedelijk ophalen?
Clear selection
Hoe verloopt het afhalen?
Je kan je pasta's afhalen in de overdekte speelplaats van de middenschool, onder onze sporthal.

De overdekte speelplaats bereik je via de groene poort tegenover de Aldi (Pastoor Pitetlaan 28). Als je parkeert op de parking van de Tumkens, kan je de doorgang langs de tennisvelden gebruiken.

Afhalen gebeurt volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Hoe betalen?
Je moet op voorhand het totale bedrag overschrijven ...
... op het rekeningnummer BE92 7390 1902 3923
...met als referentie:"SBE Herfstfeest + *naam die u bovenaan dit formulier invulde*"
Ik bevestig dat ik het totale bedrag vooraf betaal en ben me er van bewust dat niet-betaalde orders niet besteld worden. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy