Shkollat Publike Worcester Regjistrimi i Nxënësve të Rinj për Leksione Instrumentale Elementare
Forma e regjistrimit online për nxënësit e rinj për program elementar leksionesh instrumentale në shkollë.
Ne ofrojmë leksione në grup të vogël një herë në javë për 40 minuta.

Ju lutem drejtoni pyetjet tuaja tek mësuesi i muzikës në shkollën tuaj.

Nxënësit mund të regjistrohen deri në 30 Shtator. Leksionet do të fillojnë javën e parë të Tetorit.
Në këtë kohë mësimet janë virtuale. Nxënësi juaj do të marrë një link për t'u bashkuar.

Vendet janë të limituara.

Nxënësit janë përgjegjës për sigurimin e instrumentit të tyre dhe aksesorëve.

Cfarë shkolle ndjek fëmija juaj? *
Emri i Nxënësit
Çfarë instrumenti dëshiron të studiojë nxënësi juaj?
Ju lutemi sigurohuni që mësimet për atë instrument janë të disponueshme në shkollën e nxënësit tuaj.
Kush është mësuesi i klasës së nxënësit tuaj??
Niveli i Klasës së Nxënësit
Emri i Prindit/ Kujdestarit
Numri i Telefonit Celular të Kontaktit
Email i Kontaktit
Preferoj që mesazhet të dërgohen me
Clear selection
Duke zgjedhur Po, Unë i jap leje nxënësit tim që të marrë pjesë në programin e leksioneve instrumentale të Shkollave Publike Worcester
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Worcester Public Schools. Report Abuse