ENQUESTA PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS MUNICIPALS 2016
Com a novetat destacada en l'elaboració dels pressupostos municipals per l'any 2015 es va preveure la participació dels veïns. Mitjançant una enquesta, els veïns van poder opinar sobre el destí, en inversions o despeses corrents, d'una part dels diners que administra el consistori, en l'àrea i acció que van considerar més oportuna: cultura, medi ambient, turisme, mobiliari urbà, cursos, formació, entitats, música, comerç, activitats lúdiques, etc.

Finalment, malgrat la molt baixa participació en la convocatòria dels pressupostos participatius de l'any 2015: 77 enquestes rebudes (3,6% de participació), de nou el consistori obre un període 30 dies perquè es puguin contestar i entregar les enquestes de participació. És per aquest motiu que es repartiran casa per casa (se'n poden fer còpies) i també es posaran a disposició dels veïns a través de la pàgina web municipal. El format, l'objectiu i la proporcionalitat per definir els pressupostos participatius és el mateix que l'any 2015. Tenint en compte que ens trobem més enllà de l'equador de l'any 2016, totes aquelles actuacions que es proposin i no es puguin dur a terme durant el que resta de 2016, aquestes es posposaran fins el juliol del 2017.

Així doncs, durant el mes de setembre de 2016, els veïns de tot el municipi podran opinar sobre el destí de 50.000 euros previstos pels Pressupostos Municipals 2016. Aquest import es repartirà de la següent manera i proporcionalment als nuclis del municipi tenint en compte el 50% d'IBI (Impost de Béns Immobles) recaptat i el 50% del nombre d'habitants de cadascun d'ells:

- Sant Martí Sescorts: 5.000€
- Cantonigròs i Sant Julià de Cabrera: 11.000€
- L’Esquirol: 34.000€

Com participar?
Per participar només cal que ompliu l'enquesta i entregar-la a l'oficina de l'Ajuntament o a les bústies municipals distribuïdes a cada nucli, abans del 30 de setembre. També podeu participar per Internet a través del web municipal www.lesquirol.cat.

Resultats
Amb les dades extretes de l'enquesta, els recursos econòmics es destinaran, fins a esgotar el pressupost, en aquelles propostes que comptin amb més suport popular.

Gràcies per la vostra participació.
Nucli on vius *
Inversions
Diners que es destinen per un be que perdurarà en el temps.
Exemples: construccions, arranjaments de carrers, senyalitzacions, mobiliari urbà, etc.
En què invertiries aquests diners? *
Escull 1 proposta, si cap d'aquestes és adequada a la teva opinió, pots omplir l'apartat altres.
Especifica concretament quina acció faries.
Despeses ordinàries
Diners destinats a activitats i actes concrets i puntuals.
Exemples: espectacles, cursos, xerrades informatives, concerts, etc.
En què invertiries aquests diners? *
Escull 1 proposta, si cap d'aquestes és adequada a la teva opinió, pots omplir l'apartat altres.
Especifica concretament quina acció faries.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy