Activiteitenformulier PSV de Burcht 2018
We staan aan het begin van een nieuw activiteitenjaar voor PSV de Burcht.

Door het invullen van het activiteitenformulier kunt u zich opgeven voor verschillende activiteiten, tot 14 dagen voorafgaand kan er kosteloos worden afgemeld, daarna zullen de kosten aan u berekend worden. Indien u mee wilt doen aan een activiteit, beantwoord u die vraag met het gewenste antwoord. Als u niet wil deelnemen aan een activiteit slaat u de vraag over. De verschillende rij- en menlessen en de zomercompetitie worden alleen als reeks aan u aangeboden.

Per activiteit staan de kosten voor deelname weergegeven. In de uitnodiging van de activiteit welke u minimaal een week voorafgaand aan de activiteit ontvangt staat beschreven hoe u deze kosten kunt betalen. Daarnaast is vermeld voor wie de activiteit wordt georganiseerd, ruiters, menners en passagiers.

Indien u met meerdere combinaties wilt deelnemen, willen wij u vragen PER COMBINATIE een Activiteitenformulier in te vullen. Dit scheelt ons heel veel tijd door puzzelwerk.

Voor alle activiteiten behalve de puzzelrit, gezinsrit en de marathon is lidmaatschap van PSV de Burcht verplicht. Dit geld niet voor vrijwilligerstaken.

Activiteiten waarbij vermeld staat VOL=VOL geld de regel, deelname aan volgorde van opgave. Bij meer deelname dan startplekken zal hier een wachtlijst worden gemaakt.

Op de website staat over een tal van activiteiten meer informatie en/of een sfeerimpressie van de voorgaande jaren weergegeven.

Ook dit jaar zijn we opzoek naar vrijwilligers. Wilt u ons bij een bepaalde activiteit helpen als vrijwilliger? Dit kunt u ook in het onderstaande formulier aangeven. Voor scholieren worden eventuele uren als stage door bureau MaS toegekend.

Het activiteitenformulier kan ingevuld worden tot 1 maart.

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
KNHS nummer *
Your answer
Naam paard(en) *
Your answer
Aantal passagiers
hoeveel passagiers kunt u met een rit voor derden meenemen op u menwagen?
Your answer
Ik help graag bij het verbeteren van de paden in het Kuinderbos!
Ik help graag bij het realiseren van een nieuwe brug!
Vanaf maart; Reguliere rijlessen
Het gehele jaar door zullen er wekelijks lessen worden georganiseerd, waarbij de opgave per kwartaal is. De lessen worden gegeven bij Stal de Vries, Breedschar 6 in Bantega. Per kwartaal worden er 10 lessen gegeven door Lienke IJntema. De kosten bedragen € 95,- per kwartaal. Kwartaal 1en 4 zal er binnen gereden worden, in kwartaal 2 en 3 buiten. Bij slecht weer zal er uitgeweken worden naar de binnenbak.
Vanaf 9 maart: Blokles dressuur door Kenna Bakker
Eind maart zal er een bloklesdressuur starten onder leiding van Kenna Bakker. De lessen worden gegeven bij Stal de Vries, Breedschar 6 in Bantega. Kenna Bakker heeft meerdere paarden naar het Z gereden en is ZZ-licht gestart. Zij geeft tot en met lichte tour klanten. Met succes rijdt zij vele wedstrijden met haar paarden. In december heeft zij nog met twee paarden de dressuurcompetitie in Emmeloord gewonnen in de rubrieken L2 en Z2/ZZL. De lessen zullen 1x in de twee weken plaatsvinden. Je kunt individueel lessen of in tweetallen, indien je graag met iemand een tweetal wil vormen dit graag bij "Other" invullen. De kosten voor deze blokles bedragen €90,- voor de lessen in drietal, voor de lessen in tweetallen is dit €130,- voor 4 lessen van 45 minuten. De lesdata zijn 9 en 23 maart (indoor) en 6 en 13 april (outdoor)
14 maart; Ponymeter
Ook dit jaar hebben we ponymeter Jos de Boer bereid gevonden om de pony's van onze leden te meten. De kosten hiervan bedragen per pony/paard €9,-. De meting zal plaatsvinden bij Siebrand Haagsma, Voorsterweg 25 in Marknesse. Voorafgaand aan de meting wordt een tijdsindeling gemaakt.
Vanaf 20 maart; outdoor menlessen
De outdoormenlessen, zullen worden gegeven door Marijke Meeuwissen op de dinsdagavond bij Stal Weemstra in Ossenzijl. De lesuren zullen 45 minuten lang zijn, waarbij er maximaal drie cursisten per uur mee rijden. De reeks zal bestaan uit 6 lessen, waarvan de kosten €87,50 bedragen. Bij slecht weer wordt er naar de binnenbak uitgeweken.
2 april; Staatsbosbeheer "Noordoostpolder naar buiten dag"
Deze rit is alleen voor menners en is onderdeel van de opendag van SBB
Vanaf 11 april; Otter Tuinhuizen zomercompetitie
Deze activiteit is voor ruiters en menners. Reeks van zes avonden waarop er mogelijk is om een vaardigheidparcours te rijden. Kosten voor deelname aan deze competitie bedragen €15,00. Op de slotavond zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De zomercompetitie is op het terrein van Gerard Ruiter VOL=VOL
15 april; Strandrit op het strand van Lemmer
Deze rit is alleen voor ruiters. Kosten voor deelname aan deze rit bedragen €2,50. In de groene groep zijn de jongsten welke nog niet los kunnen rijden en paarden welke aangelijnd moeten worden welkom. Daarnaast is de groene groep geschikt voor ruiters welke nog op beginnend niveau zitten.
28 april; StEP Koetsentocht (tulpenfestival)
Deze rit is alleen voor menners en uitgenodigde ruiters welke de stoet eventueel begeleiden. Deze ruiters zullen dan vooraan en achteraan de stoet rijden in voorgeschreven kledij, anders is niet toegestaan
Vanaf 15 mei; Blokles mendressuur door Liesbeth van der Wal
Ter voorbereidingen op het wedstrijdseizoen hebben we Liesbeth van der Wal bereidt gevonden een blokles te verzorgen. Tijdens deze lessen wordt specifiek aandacht gegeven aan wedstrijd voorbereiding, hoe moet ik los rijden, hoe rijdt ik mijn figuren juist etc. De laatste avond wordt er een proef gereden die wordt voorzien feedback. Er zal gereden worden in groepen van maximaal 3 deelnemers. De clinic zal bestaan uit 3 lessen welke gegeven wordt op 15, 22 en 29 mei op de Noordermiddenweg 19 in Creil, de kosten voor de blokles bedragen €37,50.
19 mei; Blokles dressuur HybridFit door Wendy Schmitt
HybridFit staat voor het samenspel tussen mens en paard en wordt gegeven door Wendy Schmitt. De blokles wordt gegeven bij Stal de Vries, Breedschar 6 in Bantega. Tijdens deze HybridFit dag leer je alles wat belangrijk is om goed te kunnen rijden. Hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en functioneert, maar ook ten opzichte van het paard. Je leert waarom het belangrijk is dat de ruiter goed in vorm moet zijn en wat voor invloed een ruiter training kan hebben op de prestaties tijdens het paardrijden. Er wordt ook aandacht gegeven aan voeding en het belang hier van. In het ruim 2 uur durende ochtend programma komen de theoretische aspecten aan bod evenals groepstrainingen zonder paard. Daarnaast wordt met elkaar een houdingsanalyse uitgevoerd, zodat je leert hoe de houding van een ruiter hoort te zijn en op welke punten je kan letten om de houding te verbeteren. In het middagprogramma worden er 30 minuten durende privélessen gegeven. Wanneer je het dagprogramma volgt wordt er rekening gehouden met de tijd voor het ophalen van het paard indien nodig. Voor meer informatie over HybridFit kijk dan eens op https://hybridfit.nl/. De kosten bedragen voor het ochtendprogramma €32,50 voor het middagprogramma €45,-. Wanneer u de gehele dag wilt deelnemen zijn de kosten €75,- de lunch bedraagt €5,-.
26 mei; Concours de Burcht deel 1; Dressuur
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
26 mei; Concours de Burcht deel 1; Bixie
Deze activiteit is alleen voor de allerkleinsten. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
26 mei; Concours de Burcht deel 1; Springen
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
26 mei; Concours de Burcht deel 1; Mendressuur
Deze activiteit is alleen voor menners. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
Vanaf juni; Blokles crossles door Roxana Graham
Dit outdoorseizoen zal er voor het eerst door PSV de Burcht crosslessen aangeboden worden. In eerste instantie worden er twee lessen verzorgd, waarvan de datum wordt bepaald na opgave. De lessen zullen plaatsvinden op zondag De lessen worden gegeven door Roxana Graham op cross-countryterrein Bronsveld te Lelystad. De kosten bedragen €25,00 per les. Wil je graag samen met iemand in de les? Geef dit dan aan bij "other".
Vanaf juni: Blokles dressuur door Jolanda de Nekker
In oktober zal er een bloklesdressuur starten onder leiding van Jolanda de Nekker. De lessen worden gegeven bij Stal de Vries, Breedschar 6 in Bantega. Jolanda de Nekker is Grand Prix amazone, ORUN 4 instructrice en ZZ-Licht jury. Met succes rijdt zij vele wedstrijden met haar paarden. De lessen zullen 1x in de twee weken plaatsvinden. Je kunt in tweetallen lessen, in drietallentallen of privelessen, indien je graag met iemand een twee- of drietal wil vormen dit graag bij "Other" invullen. De kosten voor deze blokles bedragen €70,- voor de lessen in drietal, voor de lessen in tweetallen is dit €105,- voor 4 lessen van 45 minuten. De privélessen duren 30 minuten waarvan de kosten €140,- bedragen. De lesdata zijn 5, 19 en 26 juni en 10 juli, de reserve data is 24 juli
17 juni; Puzzelrit
Deze rit is voor ruiters, menners en passagiers. Bij "other" kunt u invullen met wie u graag een groep vormt. Kosten bedragen per persoon €5,00 maximale groepgrootte 8 personen. Deelname niet-leden bedragen €20,00 per persoon, indien ze geen gebruik maken van het buffet na afloop, of alleen van het buffet €15,00. Dit in verband met de extra verzekering welke voor hen afgesloten moet worden. Daarnaast kunt u aangeven of u vroeg of laat wilt starten zodat u eventueel u paarden nog naar huis kan brengen voorafgaand aan de prijsuitreiking en het buffet. Het startpunt van de rit is Manege NOP.
3 juli; Blokles Dressuurproef door Anniek de Wit
De Blokles zal gegeven worden door Anniek de Wit bij Stal de Vries, Breedschar 6 in Bantega. De blokles bestaat uit 1 les van 20 of 30 minuten waarbij je individueel les krijgt. Je rijdt tijdens de les een proef naar keuze. Deze wordt beoordeelt en aan de hand van de feedback krijg je les om enkele onderdelen uit je proef te verbeteren en/of te perfectioneren. Anniek heeft zelf haar papieren om les te mogen geven, als te mogen jureren op B/L niveau. Daarnaast heeft ze zelf meerdere paarden naar het Z gereden. Je rijdt individueel en je krijgt een half uur les, inclusief je proef. De kosten hiervan bedragen €18,- voor 20 minuten en €25,- voor een half uur.
21 juli; Eventing
Deze rit is alleen voor menners en is onderdeel van de Eventing Emmeloord
28 juli; Concours de Burcht deel 2; Dressuur
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
28 juli; Concours de Burcht deel 2; Bixie
Deze activiteit is alleen voor de allerkleinsten. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
28 juli; Concours de Burcht deel 2; Springen
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
28 juli; Concours de Burcht deel 2; Mendressuur
Deze activiteit is alleen voor menners. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
Vanaf 31 juli; Blokles springen door Gerard Vermunt
Aankomend seizoen wordt er een blokles springen gegeven door Gerard Vermunt De lessen worden gegeven op de Pilotenweg 14 te Emmeloord. Het blok zal bestaan uit 3 lessen op de volgende data, 31 juli, 14 en 28 augustus. De lessen van 45 minuten kunnen individueel of in drietallen worden gevolgd. De kosten voor deze blokles bedragen €80,- voor de individuele lessen, voor de lessen in drietallen is dit €30,- Wil je graag samen met iemand in de les? Geef dit dan aan bij "other".
3 augustus; rit Pax
Deze rit is voor menners. Als afsluiting voor de Poolse kinderen wordt er een rit van 1,5 uur door het Kuinderbos georganiseerd
26 augustus; Gezinrit te Epe "Charles Hoeve"
Deze activiteit is voor ruiters en menners. Kosten voor leden bedraagt €15,00 per persoon, kosten voor niet-leden bedragen €30,00 per persoon, dit in verband met de extra verzekering welke voor deze deelnemers afgesloten dient te worden.
16 september; Marathon Kuinderbos
Deze activiteit is voor ruiters en menners. Deelnemers kunnen zich via dit formulier niet inschrijven. Houdt hiervoor onze website in de gaten, daar zal in de loop van het jaar het aanmeldformulier op geplaatst worden. VOL=VOL
29 september; Concours de Burcht deel 3; Dressuur
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
29 september; Concours de Burcht deel 3; Bixie
Deze activiteit is alleen voor de allerkleinsten. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
29 september; Concours de Burcht deel 3; Springen
Deze activiteit is alleen voor ruiters. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef.
29 september; Concours de Burcht deel 3; Mendressuur
Deze activiteit is alleen voor menners. De wedstrijd wordt verreden op zand aan de voorsterweg 25 in Marknesse. Deelname kosten zijn €6,00 per proef. VOL=VOL
Vanaf Oktober: Blokles dressuur door
In oktober zal er een bloklesdressuur starten voor meer informatie kunt u de website in de gaten houden. Ook kunt u aangeven hier een mail van te ontvangen zodra de informatie bekend is.
November; Snertrit
Deze rit is alleen voor menners, ruiters zijn alleen welkom wanneer ze vrijwilliger zijn geweest bij de marthon van 18 september
Vanaf oktober; indoor menlessen
De informatie over de indoormenlessen winter 2017-2018 worden later bekend. Leden die nu aangegeven interesse te hebben in deze menlessen, zullen voorrang krijgen bij de opgave. Daarnaast zullen zij per mail direct op de hoogte worden gesteld als deze lessen vorm hebben gekregen. VOL=VOL
Bedankt voor het invullen van het activiteitenformulier, tot snel!
Indien u over een activiteit meer informatie wenst voordat u zich opgeeft kunt u zich richten tot de volgende personen.

Voor meer informatie over de rijlessen;
Lisanne Celie, crmvdeburcht@gmail.com

Voor meer informatie over de menlessen;
Sanne-Mayke Dunsbergen, cmmvdeburcht@gmail.com

Voor meer informatie over de marathon en de snertrit;
MC, Bianca Hagenvoort, menverenigingdeburcht@hotmail.com

Voor meer informatie over de overige activiteiten;
AC, Johanna Bruinsma, acmvdeburcht@gmail.com

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms