Comanda equipació esportiva 2022-2023
Un cop completat el formulari REBREU un CORREU ELECTRÒNIC de CONFORMITAT que us servirà per anar a recollir l'equipatge a INTERSPORT EVEREST. No cal imprimir cap document. Si no el trobeu reviseu la vostra carpeta de correu no desitjat. 

El cost total de la comanda és de 184€ que cada família haurà de pagar de forma anticipada per transferència bancària al compte del Club Bàsquet Vic que té per IBAN ES9621000420540200285053 posant com a concepte el text: "Pack" + Nom del jugador. No es tramitarà la comanda fins que no s'hagi rebut la transferència indicada. El plaç d'entrega variarà en funció de l'estocatge.

Cal tenir en compte també que les comandes que es facin un cop començada la temporada no es tramitaran fins al final de cada mes.

NOTA IMPORTANT: Si voleu, abans de fer la comanda, podeu anar a la botiga d'INTERSPORT EVEREST (Carrer Jacint Verdaguer, 9 de Vic) per emprovar-vos la roba. D'altra banda, si voleu modificar una comanda ja efectuada podeu fer-ho enviant un e-mail a clubbasquetvic@clubbasquetvic.cat i indicant el canvi que voleu fer. En cas de dubte també us atendrem a través del correu electrònic.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy