ENTITATS DEL SOLSONÈS I RODALIES
Benvolguda associació, 

Ens posem en contacte amb vosaltres des del projecte ACTUA- Fem coses al baix Solsonès. El projecte ACTUA és un projecte que, des de l'equip de l'ARADA, acompanyem a dur a terme activitats i projectes que tinguin en el seu origen i objectiu millorar la vida, des de la vessant social, cultural i econòmica. Per fer-ho és imprescindible comptar amb el teixit associatiu, i posar a disposició de les entitats el mateix projecte ACTUA. 

És amb aquest objectiu que proposem aquest qüestionari, que té per objectiu tant actualitzar les dades de la vostra entitat, com iniciar un procés de diagnosi de l'acció associativa al Solsonès i rodalies.

El qüestionari consta de 6 parts:
1. Actualització de dades de l'entitat
2. Diagnosi acció associativa de la comarca
3. Voluntariat
4. Compartim recursos entre entitats
5. Interès en una trobada d'entitats
6. Afectació del COVID-19

La primera part de l'enquesta ens ajudarà per poder actualitzar la Guia d'Entitats del Solsonès ja que la darrera edició és del 2009. Per a l'actualització de la nova Guia d'Entitats, hem unit esforços amb l'ONG Deixant Empremta i l'Oficina Jove del Solsonès.


Moltes gràcies. 

L'ARADA, CREATIVITAT SOCIAL, SCCL.
DEIXANT EMPREMTA
OFICINA JOVE DEL SOLSONÈS

Per a més informació:
actua@larada.coop - 672 49 12 23
solsones@oficinajove.cat - 973 98 02 75
info@deixantempremta.org

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de dades de Caràcter Personal us comuniquem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer de dades del projecte ACTUA, custodiat per l'ARADA SCCL, amb la finalitat de fer difusió i promoció dels diferents actes, cursos i campanyes que es programin. D'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades personals incorporades al fitxer enviant un correu electrònic a l'adreça actua@larada.coop, indicant nom i cognom i “Dades personals” a l'assumpte del vostre correu.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy