Pszinapszis képeslap előrendelés
Kedves Érdeklődő!

A Pszinapszis csapata izgatottan mutatja be legújabb projektjét, mellyel új lehetőségek nyílnak meg a közösségünk, valamint a szervezetünk számára is.

Az alábbi form kitöltésével önkénteseink által tervezett képeslapok előrendelését tudjátok leadni. Ezeken a képeslapokon kapcsolatépítő, kedveskedő üzenetek jelennek meg, melyeknek biztosan bármelyik szeretted örülne. Üzenj nekik kicsit máshogy, mint az a mai világban megszokott! Rendeléseddel pedig a Pszinapszis munkásságát támogathatod. Fejlődésünkkel reméljük, minél több és színesebb úton elér hozzátok a pszichológia tudománya, ismeretterjesztése.  

Az előrendelés mindig egy hetes periódusokban történik, hétfőtől vasárnap éjfélig fogadjuk a heti rendeléseket. A képeslapok árának átutalása után a következő héten adjuk le rendelésed a nyomdának, majd postán kézbesítjük/átvételi ponton adjuk át.

A képeslapok árai a következők (az árak darabszámra szabottak, tehát, ha egyazon mintából rendelsz két darabot, vagy két külön mintából rendelsz egy-egy darabot, árában nincsen különbség):

Nyomatott képeslapok (színes, A6-os méretű, kétoldalú képeslap, a hátoldalán személyes üzenetnek, bélyegnek és címezésnek helyet adva):
1 db nyomtatott képeslap – 500 Ft
2 db nyomtatott képeslap – 900 Ft
3 db nyomtatott képeslap – 1200 Ft
4 db nyomtatott képeslap – 1500 Ft
5 db nyomtatott képeslap – 1800 Ft

Egyéb darabszám rendelése is lehetséges, ezt az igényed jelezd a rendelés során és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Digitális képeslapok (színes, A6-os méretű, kétoldalú képeslap, a hátoldalán személyes üzenetnek, bélyegnek és címzésnek helyet adva. Magát a képeslap mintáját és hátoldalát két külön, eredeti minőségű .jpg fájlként küldjük el Neked).
1 db digitális képeslap – 300 Ft
2 db digitális képeslap – 500 Ft
3 db digitális képeslap – 700 Ft

Postázás esetén az elsőbbségi postaköltség ára 200 Ft.

Rendelés menete:
Miután kiválasztottad a képeslapokat és kitöltötted a rendelési adatokra vonatkozó füleket, a KÜLDÉS gombbal add le rendelésed. Ezután küldünk Neked egy visszaigazoló e-mailt, melyben megtalálod a rendelésed pontos összegét és az utalási adatokat. Rendelésed az átutalást követően lesz érvényes, melyről a számlát e-mailben továbbítjuk. Kérjük, az összeget 3 napon belül utald át, mivel ennek hiányában rendelésed törlésre kerül.
Adataid kizárólag a rendelés kézbesítéséig tároljuk, azokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.  
Az utaláshoz szükséges adatok, számla elküldéséhez, esetleges véletlen elgépelések, hiányzó adatok miatt, kérünk, olyan e-mail címed add meg, melyen könnyedén fel tudjuk Veled venni a kapcsolatot.

Bármilyen kérdés esetén keress minket bizalommal az alábbi címen: merch.pszinapszis@gmail.com
Köszönjük, hogy rendeléseddel támogatod a munkánkat és izgatottan várjuk, hogy további termékek megjelenését is bejelenthessük!

Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok csapata

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adataimat a megrendelésem erejéig a Pszichodiák Alapítvány kezelje. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy