Zelena čistka 2020. - prijava za gradove i općine
Dragi prijatelji Zelene čistke i čistog okoliša,

ovo nam je prilika da se još jednom ujedinimo u zajedničkom cilju za bolju i zeleniju budućnost!
Očistiti naš svijet od otpada možemo samo ako se pokrenemo i učinimo nešto zajedno!

Zelena čistka održat će se 19. rujna 2020. u sklopu World Cleanup Day!

VAŽNO! Pozivamo sve lokalne organizatore akcija i sve volontere da se pridržavaju važećih epidemioloških mjera kako bi zaštitili svoje i zdravlje drugih te učinili sve što je moguće kako bi spriječili širenje epidemije uzrokovane koronavirusom.


------------
Točni podaci će nam omogućiti lakše komuniciranje. Ujedno se obvezujemo da ih nećemo zloupotrijebiti te da će se isti koristiti samo za potrebe kampanje.

Ispunjavanjem prijavnice ujedno izražavate da ste upoznati sa zakonskim odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom, posebice Člankom 40. i da ćete djelovati sukladno istima, te da je sudjelovanje u akciji na volonterskoj osnovi i na osobnu odgovornost svakog pojedinog volontera. Ujedno, pristajete da se materijal, fotografije i video zapisi, na kojima se nalazite, mogu koristiti za potrebe kampanje Zelena čistka.

Udruga Žmergo je koordinator, a JLS su organizatori akcija.

Jer jedino - kad se male ruke slože, sve se može! Zelena čistka danas za čišće sutra!

Pratite razvoj kampanje na FB/TWITTER-u i/ili preko elektronske pošte koju ćete ovdje unijeti. Pozovite i druge na uključivanje, što nas je više, bit će zabavnije i više ćemo napraviti!
Email address *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse