Commissie-interesseformulier
*For English, see below*

Door middel van dit formulier kan je aangeven welke commissies je leuk zou vinden om een keertje te doen binnen „Aesculapius” en de K.N.P.S.V. Voor meer informatie over commissies kan je altijd terecht bij de huidige commissieleden (zie www.aesculapius.nl en http://www.knpsv.nl/commissies.htm) of het bestuur (bestuur@aesculapius.nl en secretaris@knpsv.nl). Onderaan het formulier is ook ruimte voor opmerkingen.

Het invullen van dit formulier is niet bindend: als je gevraagd wordt voor een commissie, mag je altijd zeggen dat het je toch niet zo leuk lijkt/goed uitkomt.

*ENGLISH*
Because our bachelor program is in Dutch, the „Aesculapius”-committees are entirely Dutch. There is one exception: we have a Masters' Committee, which focuses on activities for masters, such as a sports day, a barbecue and a scientific excursion. If you would be interested to be part of this committee, or for any questions in general, please contact bestuur@aesculapius.nl. At the bottom of the form, there is space for comments.

Naam/name *
Your answer
Achternaam/surname *
Your answer
Telefoonnummer/Phone number *
**Wordt alleen gebruikt om je te benaderen voor plaatsing in een commissie/will only be used to contact you if you are placed in a committee.**
Your answer
In welk jaar ben je begonnen met studeren?/In what year did you start studying? *
Your answer
Bestuursfuncties
De vereniging bestaat niet alleen uit commissies, maar wordt geleid door het bestuur. Het bestuur van „Aesculapius” zit één jaar en bestaat uit 5 mensen. Lees op https://www.aesculapius.nl/aesculapius/bestuur wie het bestuur nu is en wat zij allemaal doen!
Jaarlijkse commissies
Een jaarlijkse commissie is een commissie die (vaak) in zijn geheel wordt geïnstalleerd en gedecharcheerd. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iemand helaas moet stoppen halverwege, of dat op het moment van installatie de commissie nog niet compleet is. Deze commissies werken naar één groot einddoel (zoals een almanak of een diesweek). Kijk vooral op https://www.aesculapius.nl/aesculapius/commissies wat de commissies allemaal doen!
Doorlopende commissies
Doorlopende commissies worden niet met zijn allen tegelijk geïnstalleerd of gedecharcheerd. Je kunt vaak op elk moment bij de commissie aansluiten of weer uit de commissie gaan. Deze commissies zijn gedurende het hele jaar ongeveer even actief met hun taken, zoals bijvoorbeeld het maken van foto's op activiteiten. Kijk vooral op https://www.aesculapius.nl/aesculapius/commissies wat de commissies allemaal doen!
K.N.P.S.V.-bestuur
Voor een omschrijving van de bestuursfuncties: http://www.knpsv.nl/bestuuractiviteiten.htm
K.N.P.S.V.-commissies
Voor een overzicht van alle commissies van de K.N.P.S.V.: http://www.knpsv.nl/commissies.htm
VerO Commissies
Buiten de commissies van „Aesculapius” zijn er ook commissies van de faculteit waarin onze leden plaats kunnen nemen. Voor deze commissies wordt vanuit elke studievereniging van de faculteit, oftewel de verenigingen die aangesloten zijn bij het VerO, één lid aangedragen. Voor meer informatie over de VerO commissies kun je altijd even langskomen op 't Hok.
Hulpcommissies
Hulpcommissies (HC's) zijn de ondersteunende factor tijdens grote activiteiten. Zij helpen de commissies met het draaiende houden van de activiteit. Je kan worden ingezet voor bijvoorbeeld koken, helpen opruimen, bardiensten draaien en allerlei "huishoudelijke" of ondersteunende taken. De commissies duren ook slechts zo lang als de activiteit duurt. Het is een hele laagdrempelige, gezellige en vooral leuke manier om kennis te maken met nieuwe mensen en verschillende activiteiten en dienen als een ideaal opstapje naar daadwerkelijk commissiewerk. Heb je nog vragen over HC's? Kom dan gerust een keer met je vraag naar het hok.
Opmerkingen/comments
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service