Anmälan till "Programmering och digitalt skapande i skolan"
Här anmäler du dig till ett fullspäckat tvådagarsevenemang under temat “programmering och digitalt skapande” i Åbo den 8-9.9.2016.

Under dagarna har du möjlighet att lyssna till föreläsningar av bl.a. Peter Eduard från Danmark (http://eduard.dk/) och Peter Parnes från Luleå (http://www.parnes.com/blog/), som konkret berättar om att arbeta ämnesövergripande med programmering och digitalt skapande. Huvudfokus ligger dock på egen aktivitet i form av hands-on workshops, där du bl.a. kan välja att programmera musik, göra interaktiva posters, se hur man kan koppla matematik till 3D-printning eller kombinera elektronik och programmering med slöjd.

Evenemanget är avgiftsfritt och riktar sig till lärare i förskolan och den grundläggande utbildningen (F-9). Huvudarrangör är projekten PROFFS 2.0 (Programmering för förskola och skola) och Knacka Kod, med finansiering från Utbildningsstyrelsen och Svenska kulturfonden.

Vi skickar ut närmare information till alla anmälda i augusti - då får du också möjlighet att välja vilka workshops du vill delta i. Varmt välkommen med!

Namn
Your answer
Skola / organisation
Your answer
Epost-adress
Your answer
På vilka nivåer undervisar du?
Required
Hur länge har du arbetat som lärare?
Har du tidigare erfarenhet av programmering?
Om du har tidigare erfarenhet av programmering, beskriv vad du har gjort.
Your answer
Önskemål och kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms