V Национална конференция   „ДИАЛОЗИ НА ПСИХОДРАМАТА - ТУК И СЕГА”. Нови прочити на теория, практика и професионална етика“ 08.11–10.11.2019 г.
Място:
Дом на Учения - гр. София 1113, кв. Гео Милев
бул. “Шипченски проход” 50, http://www.domnaucheniya.com/contacts/

За да участвате в Конференцията е необходимо:

(1) да попълните тази онлайн форма за регистрация. (Успешно сте се регистрирали, ако след пращането й, на екрана се изпише, че вашата заявка е изпратена). Моля, обърнете внимание на изискванията на водещите за минимум психодраматичен опит.

(2) да заплатите своята такса за участие според посочените в сайта http://psychodrama-bg.org/n/  тарифи и начини на плащане.  

С изпращането на настоящата заявка, съм съгласен, личните ми данни да бъдат обработвани за целите на Конференцията, по смисъла на чл. 4,т.7 от Регламент (ЕС)2016/679.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име, фамилия /степен/ *
Вид участие в конференцията *
Форма на регистрация в конференцията *
Тази година включваме нова форма на регистрация - "групова регистрация". С нея може да се възползвате от общо групово плащане, което носи отстъпки и възможност да участвате заедно с вашата обучителна група или група от колеги, с които работите заедно.
Опит в психодрамата / завършено ниво / *
Предпочитание за вид плащане *
Членство в БДПГТ *
Данни за издаване на фактура  (ако е приложимо)
Независимо от формата на вашето плащане, моля отделете време и попълнете данни за вашата фактура, за да може да я получите възможно най-скоро от настъпването на данъчното събитие. Фактури се издават и на физически лица, като при липса на предоставени данни те ще бъдат с ограничена лична информация.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy