Millaisia kokemuksia sinulla on hoitajien tuen antamisen taidoista?
Etsin vastaajia, jotka ovat henkisesti kuormittavassa tilanteessa hakeneet apua terveydenhuollosta ja keskustelleet hoitajan kanssa. Voit vastata nimettömästi eli sinun ei tarvitse kertoa mitään henkilötietoja itsestäsi. Vastaukset ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään aineistona ainoastaan tässä viestinnän maisterintutkielmassa. Kaikki aineisto on salasanasuojattua ja siihen pääsy on vain minulla. Hävitän aineiston, kun tutkielma on valmistunut.

Olen viestinnän opiskelija Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksella ja teen opinnäytetyötä hoitajien supportiivisista vuorovaikutustaidoista. Tutkimukseni tavoitteena on kuvata ja ymmärtää henkisesti kuormittuneessa tilassa olleiden ihmisten käsityksiä ja kokemuksia hoitajien tuen antamisen taidoista.

Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse karoliina.j.henriksson@student.jyu.fi. Tutkielman ohjaajana toimii FT, lehtori Tarja Valkonen (tarja.valkonen@jyu.fi) Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksella.

- Karoliina Henriksson

Kerro omin sanoin kokemuksestasi tai kokemuksistasi, jos niitä on useampi. Kirjoita esimerkiksi, mitä keskustelutilanteessa tapahtui ja miten hoitaja ilmaisi itseään. Kuvaile mahdollisimman konkreettisesti, millaista hoitajan viestintäkäyttäytyminen oli: miten hän puhui, millaisia olivat hänen sanavalinnat, äänenkäyttö ja elekieli esim. hänen ilmeensä? Miten hän kuunteli ja ymmärsi sinua? Kerro myös, miten sinun mielestäsi taitava hoitaja toimii antaessaan tukea? Entä millaista on hoitajan huono viestintäkäyttäytyminen tukea annettaessa? Kirjoita avoimesti, mutta älä käytä hoitajista heidän oikeaa nimeään. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service