PsyHack -ilmoittautumislomake
Ilmoittaudu mukaan Suomen ensimmäiseen psykologian alan hackathoniin oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. PsyHack järjestetään pe 21.- su 23.4.2017 Maria 0-1 -yrityshautomon tiloissa Helsingin keskustassa. Tapahtuman pääsponsoreina toimivat työterveysyhtiö Heltti ja tietoliikenneyritys Elisa, jotka asettavat ongelmacasensa 100 psyhackaajan ratkaistavaksi.

Kaikkien alojen asiantuntijat ja osaajat ovat tervetulleita ja toivottuja psyhackaajien joukkoon! Ilmoittautua voit joko valmiin tiimin kanssa tai ilman! PsyHackiin voit ilmoittautua opiskelijana tai jo opinnoistasi valmistuneena oman alasi asiantuntijana.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittautuminen PsyHackiin on sitova. Huomioithan ilmoittautuessasi, että tapahtumaan pitäisi pystyä osallistumaan koko tapahtumaviikonlopun ajan perjantai-illasta sunnuntaipäivään asti. Tapahtumaan voidaan ottaa maksimissaan noin 100 osallistujaa, joten täytä ilmoittautumislomake huolella ja kerro miksi juuri sinun tulisi päästä mukaan Psyhackiin!

Tervetuloa Psyhackiin!

Nimi:
Your answer
Sähköposti:
Your answer
Puhelinnumero:
Your answer
Osoite:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms