L'Activitat Turística al Bages. Perfil del turista.
Dia: Dimarts 6 de novembre
Hora: 9.30h a 11.30h
Lloc: Hostal-Restaurant Soler
C. Major, 87, Sant Joan de Vilatorrada (veure mapa: https://goo.gl/maps/4LPUwiMhNqA2)

DESCRIPCIÓ:
L’objectiu d’aquesta sessió és la transferència de coneixement turístic a tots els agents tant públics com privats del sector.
Conèixer les dades turístiques de la destinació Bages és imprescindible per recolzar la presa de decisions i el disseny d'estratègies. La Montse Giró, tècnica del laboratori de turisme de la Diputació de Barcelona ens presentarà les dades turístiques de la comarca (oferta,demanda, ocupació, reputació, etc.) i també el perfil del turista que visita el Bages. Perfeccionar la informació de mercat permet optimitzar la política turística general de les destinacions, les polítiques de millora de producte de destinacions i negocis, les accions de màrqueting sobre mercats actuals i potencials i la gestió turística en general.
Laboratori de Turisme (DIBA): Montse Giró

PROGRAMA (https://goo.gl/9cYziG):
9.30h - Benvinguda i presentació (Consell Comarcal del Bages)
9.45h - L'Activitat Turística al Bages. Perfil del Turista.
11h - Cafè (networking informal)
11.30h - Temes d'interès i agenda.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Empresa/Entitat: *
Municipi: *
Nom i cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy