Szoftver igénylési űrlap
Az igénylőlap kitöltésével hozzáférést igényel az alábbiakban megjelölt akadémiai szoftvercsomaghoz. A szoftver kizárólag akadémiai célokra használható.

A szoftver telepítését, használatát és annak üzemeltetését minden esetben a felhasználó végzi saját számítógépén.

Az akadémiai szoftver szempontjából az űrlap használata kizárólag Miskolci Egyetem munkatársainak Egyetemhez köthető publikus adatait tartalmazza (amit a Miskolci Egyetem telefonkönyvében megtalálható). Magán jellegű adatokat kérem ne adjanak meg, amennyiben mégis akkor automatikusan tudomásul veszi, hogy az adatok biztonságát nem tudjuk garantálni.

A szoftver telepítőkészletével licensz beállításával kapcsolatos információkat jóváhagyást követően a regisztrált egyetemi e-mail címre küldjük meg. Az igényléshez regisztrált egyetemi e-mail cím bekerül egy zárt Miskolci Egyetem gondozásában álló Microsoft Team csoportba, ahol a telepítőanyagot eléri és az esetleges kérdéseket felteheti.
Amennyiben nem kerül be a TEAMS csoportba, kérem a TEAMS-on belül önállóan kérje felvételét a Miskolci Egyetemi csoportba.


Minden szoftver igényhez/módosításhoz külön igénylést vagy módosítási kérelmet kell benyújtani!

A regisztrációt követően, kérem értesítse a szoftver koordinátorát a regisztráció tényéről, hogy a szükséges beállításokat elvégezhesse. (nem folymatosa a szoftver felügyelete)
Email *
A licencek használatának azonosítására intézményi e-mail cím azonosító és statikus (fix) IP címet használunk. Ezt többnyire a felhasználási helyre vonatkozóan is figyelembe kell venni.
*
Required
Melyik szoftver *
Igénylés célja *
Módosítás esetén minden esetben a korábbi regisztrációkor használt e-mail címet adja meg, különben a módosítást nem tudjuk visszakeresni és elvégezni a módosítást.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Miskolc. Report Abuse