Filmavond
Op donderdag 25 februari om 19:00 organiseren wij een filmavond zoals we in de quarantaine gewend zijn, een Netflix-party. Kijk samen naar het verhaal over één van de meest weerzinwekkende seriemoordenaars in de geschiedenis met een bak popcorn op schoot. Deze verfilming van het leven van Ted Bundy zit vol spanning en sensatie en dit is allemaal gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen aan deze activiteit is een Netflix account. We zullen ons voordat de activiteit begint verzamelen in het 'evenementenkanaal' in het Digitale CEMENTi hok op Discord. In het onderstaande formulier vragen wij jullie om je naam in te vullen en je adres in het geval dat je popcorn wilt.

Dit formulier is bedoeld voor onze eigen administratie, op deze manier weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en waar de popcorn heen gestuurd moet worden. Geen van de ingevulde gegevens zal terecht komen buiten het bestuur van s.v. CEMENTi. Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens intern verwerken voor het organiseren van dit evenement. Na afloop van de filmavond zullen deze gegevens verwijderd worden.
- Madelon Rijsdijk, Secretaris der s.v. CEMENTi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? (Voornaam + achternaam) *
Ben je lid van CEMENTi? *
Wil je thuis Popcorn bezorgd krijgen? en zo ja, welke popcorn zou je willen? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy