Апликација за учество на Првиот регионален семинар „Граѓански објектив“ за Источен плански регион
Штип, хотел Оаза, на 28 септември, од 10 до 18:30 часот

Со пополнување на оваа апликација, лично се пријавувате за учество на Првиот регионален семинар „Граѓански објектив: Граѓан(к)ите учествуваат, набљудуваат и известуваат“ посветен на граѓанското учество, активизмот и граѓанското новинарство за промовирање на транспарентни и одговорни политички процеси што ќе се одржи во Штип, хотел Оаза, на 28 септември, со почеток во 10 часот.
Патните трошоци ги покрива ЦИВИЛ.
ПРАВО НА УЧЕСТВО имаат апликантите од општините во Источниот плански регион: Берово: Виница, Делчево, Зрновци, Карбинци, Кочани, Македонска Каменица, Пехчево, Пробиштип, Чешиново-Облешево и Штип. Наведете точно во која општина живеете или престојувате.
Откако ќе биде одобрена Вашата апликација, тимот на ЦИВИЛ ќе Ве контактира за логистички прашања и дополнителни информации. Доколку сакате да дознаете повеќе, поставете прашање по мејл: civil@civil.org.mk или јавете се на 02 / 5209 176, 075 / 389 698.
Овој семинар може да биде вовед во активирање во или соработка со ЦИВИЛ. Затоа, читајте, споделувајте и учествувајте. Следете ја и продукцијата на медиумската платформа меѓу кои се и веб страниците: www.civilmedia.mk, www.clp.mk, www.greencivil.mk итн.
Ви посакуваме успех!
Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Мобилен телефон *
Your answer
Општина во која живеете/престојувате *
Your answer
Година на раѓање *
Your answer
Образование *
Your answer
Познавање на англиски јазик
Каде работите? *
Назив на фирма/институција/организација/медиум каде што сте вработени?
Your answer
Дали членувате во политичка партија?
Белешка
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service