Opgaveformulier vrijwilligers Popcity
Het gaat goed met de opgaven voor Popcity. We hebben nog een paar plaatsen vrij achter de barren. Als je je nu opgeeft, zeker voor ander werk dan de barren, is de kans groot dat je op de reservelijst komt. Desondanks hopen we dat je je toch wilt opgeven, je weet immers maar nooit. Mocht er onverhoopt iemand uitvallen, nemen we contact met je op!

***

Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de vierde keer het gratis toegankelijke festival Popcity. Op zondag 23 juli zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 15.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar festivalterrein: een fraaie opmaat naar een zwoele zomervakantie! Om deze bijzondere muzikale avond in een festivalsfeer in het Thalenpark in Drachten mogelijk te maken, heeft poppodium Iduna vele vrijwilligers nodig!
Met dit formulier geef je je op om mee te helpen als vrijwilliger met Popcity op zondag 23 juli 2017. Als dank voor je inzet krijg je van ons diverse schouderklopjes, zorgen we voor een leuk crewshirt en organiseren we een BBQ aan het einde van de zomer.

Op woensdag 19 juli van 20:00 tot 21:30 uur nodigen we je van harte uit om naar Iduna te komen voor de festivalbriefing. Je krijgt dan meer informatie over Iduna, het muzikale programma, de werkzaamheden, het terrein, het team en andere praktische zaken. We sluiten af met een drankje.

Graag tot ziens!

PS. Heb je dit jaar al meegeholpen met de Jun fan Peije of Dencity? We hebben het formulier een beetje aangepast zodat je niet weer alle vragen opnieuw hoeft in te vullen. Helaas geldt dit niet voor alle onderdelen van het formulier. We hopen op je begrip.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms