Campus de Setmana Santa BNB '19
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
INFORMACIÓ DEL CAMPUS
Aprofitant les vacances de Setmana Santa, el Basquet Nou Barris posa a l’abast dels nens i nenes un campus durant l’aturada escolar. Així, el Club ha obert les inscripcions per una nova edició del Campus de tecnificació BNB.

Els nois i noies nascuts/es entre el 2005 al 2012, principiants o de nivell avançat, podran gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els tècnics del Bàsquet Nou Barris en què realitzaran entrenaments de tecnificació i sessions de millora específica, sempre a través de metodologies que facin divertir al nen i gaudir d'aquest esport.

Dates:
Del dilluns 15/04/2019 al dijous 18/04/2019 (dies laborables)

Horari:
Les activitats començaran a les 9.30h i acabaran a les 13.30h

Lloc:
Tots els entrenaments es duran a terme en les pistes del Poliesportiu Municipal Valldaura (C/ Baltasar Gracián, 7 Barcelona) i a les de l'IES Sant Andreu (just enfront del Poliesportiu).

Preu:
Un dia de campus té un cost de 12€/dia, però si t'apuntes els quatre dies el preu del campus és de 40€ per jugadors/es del BNB.

Per més informació: coordinaciobnb@gmail.com
DADES PERSONALS DEL JUGADOR/A
Nom i cognoms *
Sexe *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça *
A quin equip i categoria jugues? *
Pateixes cap malaltia? Quina?
Tens alguna al·lèrgia? Quina?
DADES PERSONALS DE LA FAMILIA
Nom i cognoms del pare/mare/tutor *
DNI del pare/mare/tutor
Telèfon i persona de contacte *
Correu electrònic de contacte
Quins dies de Campus vindras? *
Required
PAGAMENT
Una vegada omplert i enviat el formulari d’inscripció, el pagament de la totalitat del Campus es farà al següent numero de compte amb el concepte "nom complet del jugador - Campus Setmana Santa BNB":

BANC SABADELL
ES53-0081-0328-7100-0137-1839

Una vegada enviat el formulari i fet el pagament, s’ha d’enviar el resguard a: secretariabnb@gmail.com
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
Les dades personals incloses en el present formulari d’inscripció seran incorporades a un fitxer del Club Bàsquet Nou Barris i és necessari complimentar tots els camps per realitzar la inscripció. Les dades seran utilitzades per gestionar les activitats desenvolupades per la entitat esmentada i les comunicacions necessàries amb les famílies dels jugadors.
Amb l’enviament de les dades s’autoritza a la captació d’imatges durant el Campus, que identifiquin als jugadors ja sigui de forma individualitzada o col·lectiva i la seva posterior publicació a la pàgina web i demés canals d’informació de les activitats del Bàsquet Nou Barris.
Per això, si prefereixen no autoritzar la utilització de les imatges del seu fill en els termes i finalitats exposats, preguem ens ho facin saber, per mail a basquetnoubarris@gmail.com amb la referència "Protecció de Dades Campus".
Finalment els hi recordem que poden: (I) accedir i conèixer la informació que disposem, (II) rectificar les dades (per exemple si han canviat de domicili), (III) i oposar-se al tractament de les dades.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy