Szülői nyilatkozat
Tisztelt Szülő!

A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt a 104/2021. (III.05.) Korm. rendelet, továbbá a 17/2021. (III.05.) EMMI határozat alapján, intézményünkben 2021. március 8-tól előre láthatólag 2021. április 7-ig a tanítás működési rendje megváltozik. Az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.
 
Felhívom szíves figyelmét, hogy minden tanuló otthon maradását és otthoni tanulását meg kell oldani, mert a tankötelezettségét így teljesíti gyermeke. A kommunikáció az intézményi zárt Teams felületen történik, az eredeti órarendet és a közzétett rendkívüli csengetési rendet követve. Csak a kötelező órákat tartjuk meg, a tanórán kívüli foglalkozások elmaradnak (a fejlesztés és a gyógytestnevelés a szaktanári konzultáció alapján történik).

Az említett határozat 6. pontja szerint gyermekfelügyelet az intézményben nem kerül megszervezésre.
DE, A 2021.03.06-án megjelent 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet "A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről" című szabályozás alapján mégiscsak lesz lehetőség gyermekfelügyeletre a 2021.03.08-tól kezdődő tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt (kivéve a tavaszi szünet). AZOK A SZÜLŐK KÉRHETIK A FELÜGYELETET, AKIK RÉSZT VESZNEK A VÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉSBEN! - A weblapon a következő linken érheti el a gyemekfelügyelet igénylést: http://toszegisuli.hu/?q=node/1680

Az étkezést a települési önkormányzat (minden településen) az ingyenes vagy kedvezményes étkezésre jogosult gyermekeknek biztosítja, igénylés alapján (csak ebéd). Gyermek ebédjének elhordásáról a szülőnek kell gondoskodni, ételhordót hozni nem kell, az ebédet előre kiadagolva, dobozban kapják meg az érintettek.

A SZÜLŐI NYILATKOZATOKAT legkésőbb 2021. március 6. (szombat) 18 óráig kérjük megtenni az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérjük, a megértésüket, türelmüket ebben a helyzetben. Bármilyen kérdésével forduljon bizalommal gyermeke osztályfőnökéhez vagy az intézmény vezetőihez.

A koronavírus terjedésének lassítása érdekében, arra kérek minden tanulót, hogy szabadidejében ne a közterületen tartózkodjon, ne csoportosuljon ebben a néhány hétben. Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a hatályban lévő központi előírások értelmében minden nemű csoportosulás tilos, az szabálysértésnek minősül.

Tisztelettel:    Fehér Ferenc
Intézményvezető

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Gyermek neve: *
Gyermek osztálya: *
A szülő/gondviselő neve: *
A szülő/gondviselő telefonszáma: *
A szülő/gondviselő email címe: *
Nyilatkozom, hogy ingyenes vagy kedvezményes gyermekétkeztetésben részesülő gyermekem étkeztetését (csak ebéd) 2021.március 8-tól is igénylem. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy