XXV. SDG Bibliaismereti verseny
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom az idei tanévben is megrendezi Bibliaismereti versenyét a Kárpát-medencei református középiskolások számára. A versenyre 2019. március 1–2. között kerül sor Mezőtúron, a Mezőtúri Református Kollégiumban.

A versenyre háromfős csapatok jelentkezését várjuk, egy iskolából legfeljebb két csapat jelentkezhet. Az idei versenyünk is kétnapos lesz, az alább található programterv szerint, a korábbiaktól eltérően már pénteken kora délután megkezdjük a versenyzést.

Jelentkezés: 2019. február 15-én éjfélig, ezen a felületen.

A pontos versenykiírást és a kötelező anyagok mellékletét az sdg.org.hu honlapon tudja megtekinteni és letölteni.

Költségek:

Csapatonként 2000,- Ft nevezési díjat kérünk.

A Mezőtúri Református Kollégiumban tudunk szállást biztosítani, melynek díja 2.500,- Ft/fő/éj. Az étkezések költsége 2.600,- Ft/fő, ami tartalmazza a pénteki vacsorát, a szombati reggelit és ebédet. A pénteki ebédről, kérjük, mindenki önállóan gondoskodjon.

(Egy háromfős csapat részvételi díja étkezéssel, szállással, nevezési díjjal együtt 17.300,- Ft, egy kísérő tanáré 5100,- Ft.)

A költségeket átutalással lehet rendezni. (Van lehetőség a helyszínen készpénzben fizetni, de kérjük, ezzel csak akkor éljenek, ha nem kérnek számlát az iskola részére.)
Átutalás esetén kérjük, hogy a jelentkezés után utalják át az összeget az OTP 11742128-20910822 számlaszámra, a számlatulajdonos: Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom.
A közleményben kérjük, tüntessék fel: Bibliaismereti 2019.
Számlát a helyszínen tudunk adni, kérjük, ehhez hozzák magukkal az átutalásról szóló, kinyomtatott banki bizonylatot. A jelentkezés során kérjük, fokozott figyelemmel adják meg a számlázási adatokat.
A jelentkezés létszámában történő változtatást (lemondást) legkésőbb február 22-ig tudjuk elfogadni. Ha valaki ez után az időpont után jelzi a változást, annak az étkezési költséget sajnos ki kell fizetnie.

A férőhelyek korlátozott száma miatt szállást és étkezést a jelentkezési sorrendnek megfelelően tudjuk biztosítani max. 120 főig. Amint beteltek a férőhelyek közleményt adunk ki.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service