Communicatie-enquête
Beste betrokkenen,

Er gebeurt veel binnen onze vereniging. In het bad en ook daarbuiten. We proberen zo veel mogelijk van wat er rondom Oude Veer gebeurt op een goede manier aan jullie te communiceren. Zo communiceert onze club onder meer via de website, nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat.

Oude Veer wil graag de manier waarop we communiceren met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen eens goed tegen het licht houden. Hoe volg jij het nieuws van de vereniging? Wat vind je belangrijk om te weten? Wat kunnen we verbeteren? Kun jij daarbij mogelijk iets betekenen?

We vragen je daarom de onderstaande vragen te beantwoorden. Het invullen kost je zo’n tien minuten en je helpt ons aan waardevolle input om de communicatie over Oude Veer te verbeteren.

Alvast bedankt voor je hulp!

Ruud Koomen

Je gegevens
We stellen het op prijs dat je deze enquête wilt invullen. Het liefst zien we dat je hieronder je naam en e-mailadres invult. Dan kunnen we, indien gewenst, nog bij je terecht voor aanvullende vragen.

Je mag de enquête ook anoniem invullen. Het veld voor je naam en e-mailadres kun je dan open laten. In de enquête zijn alle vragen vrij om in te vullen.

Naam
Your answer
E-mailadres
Your answer
Geslacht
Leeftijd
Woonplaats
Your answer
Relatie met Oude Veer
Wat is je relatie met Oude Veer?
Meerdere antwoorden mogelijk
Op welke social media ben je actief?
Ben je in het bezit van een smartphone of tablet?
In welke mate vind je dat je geïnformeerd bent over voor jou belangrijke zaken binnen de club?
Via welke communicatiemiddelen blijf je nu op de hoogte van het nieuws van Oude Veer?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zwem- en Waterpolovereniging Oude Veer. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms