Пријава за учество на информативна сесија за акциски грантови во рамки на Цивика мобилитас програмата
Заради исполнување на предвидениот капацитет, пријавувањето за информативната сесија заврши. Доколку имате прашања поврзани со повикот за акциски грантови, Ве молиме поставете ги на helpdesk@civicamobilitas.mk најдоцна до 22 февруари 2020.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy