Oproep: Tip je lievelingsplek aan Mark
Heb jij een lievelingsplek binnen het festivalgebied*, of ken jij het gebied op je duimpje en heb je daar een mooi verhaal over?

Sociaal Geograaf Mark Sekuur (Atelier Plek) is op zoek naar betekenisvolle plekken. Zoals een indrukwekkend vergezicht, een opmerkelijke dorpstraditie of een verborgen verhaal. Deel deze verhalen met hem aan de hand van dit formulier. De tien mooiste, interessantste of verrassendste verhalen krijgen een eervolle vermelding op de festivalplattegrond van Terug naar het begin.

Praat je hier graag over mee? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdagavond 27 februari in de Franse School (Wijkstraat 30 in Appingedam, aangrenzend aan de Nicolaïkerk) van 20.00 tot 21.30 uur. Op een creatieve en leuke manier gaan we samen op zoek naar de beste plekken. De circa tien mooiste, interessantste of verrassendste verhalen krijgen een eervolle vermelding op de festivalplattegrond van Terug naar het begin.
Voor de catering is het belangrijk dat je je aanmeldt. Dit kan tot vrijdag 23 februari door een mailtje te sturen naar mark@atelierplek.nl.

http://terugnaarhetbegin.nl/nieuwsitem/oproep-tip-mark-je-lievelingsplek


* Komend jaar vindt Terug naar het begin plaats in Appingedam, Tjamsweer, Wirdum, Oosterwijtwerd, Leermens, Eenum, Loppersum, Zeerijp, Godlinze, Losdorp, Spijk, Bierum, Holwierde, Krewerd, Marsum, Uitwierde en Delfzijl.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms