Inschrijfformulier IFA 2020: Noordsterren
Het Internationaal Filmfestival Assen | Vrouw & Film (IFA) biedt met Noordsterren jaarlijks een podium voor opkomende filmmakers uit Groningen, Friesland en Drenthe. Ook voor de komende editie in 2020 zijn we op zoek naar professionele en semi-professionele filmmakers (zowel mannen als vrouwen) uit het noorden. De films hoeven thematisch niet aan te sluiten bij de focus van ons festival - vrouwen voor en achter de camera - maar dat mag natuurlijk wel!

We willen de ontwikkeling van filmtalent in Noord-Nederland stimuleren en een bijdrage leveren aan de vergroting van het netwerk van noordelijke filmmakers. Dit jaar bieden we voor de vierde maal een prijs aan voor beste noordelijke film. Geselecteerde films worden beoordeeld door een professionele jury.

Het IFA is geopend voor inzending van zowel documentaire- als fictiefilms in alle genres met een korte of middellange speelduur, geproduceerd tussen 1 januari 2018 en 1 december 2019.

Deadline voor inzending: 1 december 2019

Vul hieronder eerst de gegevens van de contactpersoon in. (Je contactgegevens worden door ons alleen gebruikt om contact met je te houden over je inzending.)
Email address *
Naam contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service