Ilmoittautuminen Tähtitekniikan uusien harrastajien kursseille

Seuraava kurssijakso alkaa tammikuussa 2024.

Voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin saat s-postia heti, kun uusien kurssien aikataulu lyödään lukkoon ja ilmoittautuminen aukeaa marras-joulukuun aikana.


-----

Infoa kursseista:

AgiEskari on 6-10kk ikäisille pennuille suunnattu pohjataitokurssi, jossa harjoitellaan pennuille sopivia harjoituksia tulevaa agilityuraa ajatellen. Eskari ei kuitenkaan ole pennun tapakasvatuskurssi. Kurssiin kuuluu luento hallilla, verkkoluento koiran oppimisesta ja seitsemän (7) käytännön treeniä. AgiEskarin jälkeen jatketaan pohjataitokurssille.

Agilityn pohjataitokurssi on agilityn alkeiskurssin ensimmäinen osa. Kurssilla opetellaan lajissa tarvittavia pohjataitoja sekä ensimmäisiä esteitä.  Alaikäraja on 10kk, sitä nuoremmat aloittavat AgiEskarista.
Myös pohjataitokurssiin kuuluu luento hallilla, verkkoluento koiran oppimisesta ja seitsemän (7) käytännön treeniä.

Tavoitteellisten pentujen kurssi on tarkoitettu ohjaajille, joilla on jo  kokemusta agilitysta aikaisempien koirien kanssa. Pennuille ei ole alaikärajaa. Kurssi ei ole tapakasvatuskurssi, vaan harjoittelemme tulevaa agilityuraa tukevia taitoja ja ensimmäisiä lajitaitoja iän suomissa rajoissa. Ensimmäinen kerta on luento.

Hoopers-Agilityn alkeiskurssi
Omat ryhmänsä koirille, joilla on lajitaustaa agilitysta, rallysta tai tokosta sekä ihan uusille harrastajille. Alle 10kk ikäiset suuntaavat AgiEsakrrin ennen hoopersia

Kurssien  jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta Tähtitekniikan alkeis- ja jatkokursseilla ja vaikka  viikkoryhmiin saakka!

Treenit omassa lämpimässä (+17..18°C) tekonurmipohjaisessa hallissamme, TahtoAreenalla. Meillä on kaksi kenttää ja paljon tilaa kaikille, joten turvavälit on helppo pitää.

Ohjaajan ikäraja on 14v.
Kurssit toteutetaan, jos vähintään kolme /ryhmä ilmoittautuu.
Alaikäisen ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Lisätiedot info@tahtitekniikka.com

Kurssiehdot http://www.tahtitekniikka.com/kurssiehdot/Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköposti *
Minua kiinnostaa seuraavat kurssit *
Required
MIllaiset ajat sinulle sopivat? *
Kerro millaiset ajat sinulle sopivat, esimerkiksi "arkisin klo 15 ->" tai "sunnuntaisin koko päivä"
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy