PFI Escola Pia de Salt - Preinscripció
Formulari de preinscripció als Programes de Formació i Inserció d'Escola Pia de Salt pel curs 2020-2021: d'Auxiliar de Forneria i Pastisseria i d'Auxliar en Imatge Personal: perruqueria i estètica.
Email address *
DUBTES QUE PUGUEU TENIR ABANS DE COMENÇAR I ALGUNES INSTRUCCIONS PER EMPLENAR EL FORMULARI (LLEGIU*)
Qui es pot preinscriure als PFI?
Joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin aprovat l'ESO (incloses aquelles persones que mai han realitzat cap curs d'ESO, per exemple, persones nouvingudes).

Haig de pagar alguna cosa?
No, els PFI són cursos subvencionats per la Generalitat de Catalunya, per tant, són gratuïts per a tot l'alumnat. Tampoc hi ha despeses de material ni de sortides.

Quina documentació d'identitat necessito per poder preinscriure'm?
Et pots preinscriure si tens: DNI, NIE o PASSAPORT. Si no tens cap d'aquests documents però estàs a l'espera d'obtenir un NIE, no podràs emplenar aquest formulari. Si aquest és el teu cas, envia un correu a fp.salt@escolapia.cat i mirarem de trobar solució.

Què passa si empleno el formulari i finalment em comuniquen que he aprovat l'ESO?
Emplena el formulari igualment i, si aproves l'ESO, ens hauràs d'informar per correu electrònic a fp.salt@escolapia.cat.

Puc preinscriure'm si no sóc de Salt?
Sí, et pots preinscriure.

Quantes places hi ha de PFI a l'Escola Pia de Salt?
S'ofereixen 17 places per grup (1 grup d'Imatge Personal i 2 grups de Forneria i Pastisseria).

Em puc preinscriure a més d'un PFI?
Sí, pots preinscriure''t en primera opció (al que prefereixes dels dos) i posar una segona opció (no és obligatori). També et pots preinscriure a altres PFI d'altres centres.

Si m'he preinscrit en un PFI d'un altre centre, o més endavant ho vull fer, puc fer la preinscripció als PFI d'Escola Pia de Salt?
Sí, al formulari trobaràs un espai per a indicar-ho, caldrà que ens diguis quin és el que prefereixes de tots als que et preinscriuràs.

Si empleno el formulari vol dir que ja he entrat al PFI?
No, aquest formulari és una preinscripció. Un cop rebudes totes les preinscripcions, es fa un procés de selecció dels candidats que ocuparan les places.

Com funciona el procés de selecció?
A través d'entrevistes personals es valorarà l'interès, la motivació, el projecte de futur respecte a la formació, i el recorregut formatiu i/o laboral que vol la jove o el jove.

Com es faran les entrevistes personals?
Si la situació excepcional que vivim per la COVID-19 continua, es faran videotrucades als candidats a través de WhatsApp. Per fer-les cal que, en finalitzar el formulari, cliquis a enllaç de Doodle que t'enviarem a través del correu electrònic que ens hagis proporcionat. Un cop a dins, indica quin dia i hora, dels que estan marcats com a "lliures", et va bé que et truquem. Si tens algun problema de comunicació (no et funciona bé WhatsApp, per exemple), envia'ns un correu a fp.salt@escolapia.cat i buscarem solucions per poder fer l'entrevista.

Com sabré si he entrat finalment al PFI?
T'enviarem un correu o un WhatsApp al número de contacte que ens has indicat al formulari.

*NOTA IMPORTANT*
Dóna més d'un número de telèfon de contacte al formulari per a que puguem localitzar-te (3 o 4); posa primer el que segur que respondràs (si cal el de la teva mare, pare, tutor/a, germà, tia, cosina, etc.). És obligatori posar-ne 2 com a mínim. També doneu més d'una adreça de correu electrònic (és obligatori posar-ne dues).

Per a qualsevol dubte, envia un correu a fp.salt@escolapia.cat o truca a:

De dilluns a divendres de 9:00 a 11:00
639 323 578
669 614 686

QUINES LLENGÜES ENTENS? Si no entens cap d'aquestes llengües i no tens ajuda per emplenar el formulari, envia un correu a fp.salt@escolapia.cat i t'ajudarem! *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ESCOLA PIA CATALUNYA. Report Abuse