KELAS ONLINE "TERBIT BUKU SENDIRI"
BACA INI DAHULU!

Sekiranya anda berminat untuk belajar menulis dan menerbitkan buku sendiri sama ada fiksyen (novel, cerpen, anekdot dll) atau buku-buku non fiksyen (motivasi, panduan, travelog, sejarah, bisnes, biografi dll), maka kelas ini sangat sesuai untuk anda!

KAMI BUKAN SAHAJA MENGAJAR ANDA MENULIS BUKU, BAHKAN KAMI AKAN PIMPIN ANDA TERBIT BUKU SENDIRI! Kenapa kami ajar cara terbit buku sendiri? Supaya anda tak terkapai-kapai mengharapkan penerbit menerbitkan buku anda! Lagi satu, kalau terbit dengan orang, anda dapat royalti 10% je. Tapi, kalau terbit sendiri, anda boleh dapat sehingga 80%. MANA LAGI UNTUNG?

Bagaimana kelas ini berjalan?

Para peserta akan dimasukkan ke dalam group di Facebook dan di sana coach akan memuatnaik video secara live dan rakaman. ANDA BOLEH TONTON BERULANG-ULANG KALI PADA SETIAP MASA. Selain itu, kami juga akan membekalkan HAND_OUT dan 4 BUAH E-BOOK. Tip penulisan akan diberikan dari semasa ke semasa.

Para peserta juga akan dimasukkan ke dalam group di WhatsApp. Anda boleh bersoal jawab dengan coach sehingga anda pandai menulis dan menerbitkan buku sendiri. Antara kelebihan ada group begini, anda boleh bertukar-tukar fikiran daripada orang lain - sama-sama curah dan timba ilmu. Dengan ini, anda akan sentiasa bersemangat jadi penulis sebab ada ramai kawan.

Selain itu, anda juga berpeluang menyertai projek-projek penerbitan secara berjemaah yang akan dianjurkan oleh kami dari semasa ke semasa. Setakat ini, kami telah handle lebih 12 buah projek antologi cerpen dan anekdot. Pada masa hadapan, kami bercadang untuk buat projek non fiksyen secara berjemaah pula. Mengapa kami tawarkan projek ini? Supaya momentum anda terus membara untuk terus menulis.

KAMI DAH BANYAK MENGADAKAN BENGKEL DI SERATA NEGERI SEBELUM INI DAN DAH RAMAI PESERTA YANG TELAH BERJAYA MENERBITKAN BUKU SENDIRI.

Mungkin kali ini giliran anda untuk mengikuti kami secara online. Jika berminat, sila isi maklumat di bawah. Pastikan maklumat anda tepat terutama emel dan nombor telefon.

TUNGGU KAMI HUBUNGI ANDA YA!

Email address *
Nama penuh *
Your answer
No WhatsApp *
Your answer
Apakah subjek yang anda mahu belajar? (Tandakan semua jika minat semua) *
Required
Apakah jenis buku yang anda mahu tulis? *
Required
Anda tinggal di mana? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service