Útközben jóga - jógatábor - Jelentkezési lap 1. - Nyilatkozat
Egészség/Felelősség
A Jelentkezési lap kitöltésével kijelentem, hogy az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom (lsd. honlap). Saját felelősségemre veszek részt a tábor összes programján és a közös étkezéseken. Nyilatkozatommal vállalom, hogy az utazásra úgy érkezem, hogy fertőző betegségem nincs (nem észlelhetők az alábbi tünetek: influenza, nátha, torokfájás, hányás, hasmenés, bőrkiütés, sárgaság, egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyesedés, váladékozó szembetegség, gennyes fül-, és orr-folyás, egyéb fertőző betegség). Az adatlap kitöltésével jelzem az összes általam ismert sérülést, betegséget, rendszeres gyógyszerszedést ill. hogy akadályoz-e bármi a gyakorlásomban az egészségi állapotom miatt.

A jelentkezési lap kitöltésével tudomásul veszem, hogy 2 héttel (14 nappal) az utazás előtt a jelentkezést már nem áll módomban törölni, ha bármilyen okból (akár esetleges lebetegedés, bármilyen egyéb vis major miatt) mégsem tartok veletek a részvételi díj egészét kifizetem vagy magam helyett mást szervezek. Ha nem tudok mást szervezni magam helyett, de jelentkezik még az utolsó két hétben valaki a helyemre, akkor visszakapom az összeget vagy egy legközelebbi út árába kérem beszámítani. (A szállásadók előre kérik tőlünk a szállásdíjat, ezért azt legkésőbb az utazás előtt 2 héttel mindig kifizetjük.) A helyem csak akkor garantált, ha a jelentkezés után közvetlenül a részvételi díj minimum 40%-át teljesítem.

Fizetés
2 opció:
1. Egy-összegben: jelentkezés után a teljes összeget készpénzben az Anahita Jógaközpontban teljesítheted, egy borítékban kérjük a recepción otthagyni számunkra
2. Két részletben: egyik felét készpénzben vagy utalással jelentkezés után közvetlenül, a másik felét pedig készpénzben utazás előtt legkésőbb két héttel az Anahitában tudod otthagyni. A beérkezett befizetésekről emailben visszaigazolást küldünk.

Bérelt eszközök/Felelősség
Vállalom, hogy a bérelt eszközöket rendeltetésszerűen használom, és azokat épségben visszaadom az utolsó napon. Amennyiben az eszközben kár keletkezik, anyagi felelősséget vállalok (matrac 7000 Ft, pléd 5000 Ft). A helyszínen az eszköz árát megtérítem.

Partnerek (szállás, étkezés)
Az Útközben jóga igyekszik mindig a megfelelő szállást megtalálni a csoportnak és a telekocsik megszervezésében és segédkezni. A jelentkezés után egy táblázatban láthatod a szervezést, ezt megosztjuk veled. Garanciát a szállás és az étkezés minőségéért nem tudunk vállalni, csak a jógaoktatásért, viszont ígérjük, a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal válasszuk ki a szálláshelyet és vendéglátást, amelynek több szempontból is megfelelőnek kell lennie, ezek: az étkezés jó minőségű és helyi jellegű, vegetáriánus, igény esetén vegán, laktóz, cukor, gluténmentes. Ha tudunk saját szakácsot vinni, mindig viszünk. A szálláson el kell férnie az egész csoportnak és helyben kell lennie, vagy közel kell lennie a gyakorlóteremnek, ami kényelmes, fűtött, jól szellőztethető és ahol megoldott a mosdóhasználat. Nagyon kevés ennek megfelelő hely van, de igyekszünk. Köszönjük, hogy elfogadó vagy, ha nem luxuskörülmények közé megyünk, kérjük, az önismeret folyamatára koncentrálj erre a pár napra, ne a körülményekre.

Marketing
Az adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Útközben jóga az email címemre további tájékoztatást küldjön a jövőben szervezett táborokról, programokról. Mivel ennek köszönhetően először értesülhetek a szabad helyekről előnyt élvezek a foglalásnál a helyek tekintetében. Továbbá hozzájárulok, hogy a táborban készített fotókat és videókat az Útközben Jóga marketingcélokra felhasználja, azokat saját FB oldalán ill. honlapján megossza. (Ha valamelyik kép rólad nem tetszik, természetesen levesszük).

Útközben jóga közösség
A jelentkezéssel felvételt nyerek az Útközben jóga zárt FB csoportba, ahol csak azok vannak, akik már valamelyik táborban részt vettek. Itt könnyedén tudsz kapcsolatot tartani a többiekkel, fényképeidet is itt tudod megosztani.
Itt tudod a felvételedet kérni, 24 órán belül legkésőbb jóváhagyjuk: https://www.facebook.com/groups/utkozbenjoga

Tudomásul veszem, hogy a szervezők a programváltozás jogát fenntartják, ha úgy ítélik meg a helyszínen, hogy biztonsági vagy egyéb okok miatt indokolt.

Kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, várunk szeretettel!

Brávácz Alexandra jógaoktató és a többi programszervező, szállásadó, vendéglátó és mindenki aki a tábor szervezésében részt vesz. Namasté!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy