Útközben jóga - jógatábor - Jelentkezési lap 1. - Nyilatkozat
Kérjük, olvasd el figyelmesen! A jelentkezési lap 2 oldalból áll, ez az első és a lap alján klikk tovább a következő szakaszra és kérjük, töltsd ki végig a regisztrációs ívet.

Miután átutaltad a részvételi díj 40%-át, küldünk egy számlát emailben, azzal tudod igazolni, hogy jelentkeztél és azzal válik véglegessé a foglalásod.

NEM KÜLDÜNK EGYENKÉNT VISSZAIGAZOLÁST! AZZAL, HOGY ELKÜLDTED A LAPOT, REGISZTRÁLTUNK ÉS MEGVAN A HELYED! Indulás előtt 10 nappal legkésőbb küldjük a részleteket, addig kérjük a türelmedet. A helyedet 14 nappal az indulás előttig tartjuk, ha nem jössz mégsem, kérjük, írásban mondd le, akkor is, ha még nem érted el a 14 napos határt.

Egészség/Felelősség
A Jelentkezési lap úgy működik, mint egy szerződés, kitöltésével kijelented és aláírod, hogy az Általános Szerződési Feltételeket elolvastad és elfogadtad (lsd. https://www.utkozbenjoga.hu/aszf)

A koronavírus-helyzetre tekintettel
A rendszeres kézmosásra, fertőtlenítésre nagy hangsúlyt fektetünk mi is, de a szállásadók, étkezéseket biztosítók is. A táborba csak egészséges személyek jöhetnek. A jógagyakorlás közben nem kell maszkot viselned, de a közös, beltéri helyiségekben igen. Ha a vírus miatt újra lezárják a határokat vagy nem tarthatjuk meg az adott tábort kijárási korlátozás miatt, akkor természetesen visszafizetjük a befizetett összegeket.

Minden programon, jógaelvonuláson, jógatáborban a hatályos rendelkezések szerint NEM szükséges a védettségi igazolvány, mert tárboraink felnőttképzésnek számítanak.

Nyilatkozat
Saját felelősségemre veszek részt a tábor összes programján és a közös étkezéseken. Nyilatkozatommal vállalom, hogy az utazásra úgy érkezem, hogy fertőző betegségem nincs (nem észlelhetők az alábbiak ill. a tünetek: influenza, vírusfertőzés, nátha, torokfájás, hányás, hasmenés, bőrkiütés, sárgaság, egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyesedés, váladékozó szembetegség, gennyes fül-, és orr-folyás, egyéb fertőző betegség). Az adatlapon jelzem az összes általam ismert sérülést, nem fertőző betegséget, rendszeres gyógyszerszedést, műtétet ill. hogy akadályoz-e vagy korlátoz-e bármi a jóga gyakorlásban az egészségi állapotom miatt.

A jelentkezési lap kitöltésével tudomásul veszem, hogy 2 héttel az utazás előtt a jelentkezést már nem áll módomban törölni, ha bármilyen okból mégis lemondom (akár esetleges lebetegedés, bármilyen egyéb vis major miatt) a részvételi díj egészét kifizetem. Ha jelentkezik még az utolsó két hétben valaki a helyemre, akkor visszakapom az összeget vagy egy legközelebbi út árába kérem beszámítani.

Fizetés (két opció)
1. Egy összegben a jelentkezési díjat vagy a 40% előleget készpénzben átadom a jelentkezés után 48 órán belül az Útközben Jóga Óbuda jógastúdióban egy borítékban
vagy
2. átutalással fizetek, az első részt (40%) a jelentkezés után átutalom a szervező, Adform Bt. számlájára 48 órán belül és a második részt (60%) helyben fizetem a táborban az oktatónak készpénzben.

Számlaszám:
Adform Bt. 11101909-21498662-35000008 CIB Bank
Kérjük, utalásnál a közlemény rovatban tüntesd fel a címed és, hogy melyik elvonulásra jelentkezel.

Cégünk, az Adform Szolgáltató Bt. tevékenysége kizárólagosan csak a jógaoktatásra terjed ki. Számlát mi csak jógaoktatásról tudunk adni, ha szükséged van számlára a szállásról és az ellátásról, akkor azt helyben, a partnereink fogják kiállítani számodra.

Partnerek
Az Útközben jóga igyekszik mindig a megfelelő szállást megtalálni a csoportnak és a telekocsik megszervezésében és segédkezni. Az utazás előtt egy veled megosztott táblázatban (a Google Drive-on) követheted majd a szervezést. Szobáink általában 2, 3 ill. 4 ágyasak. Nőket és férfiakat külön szobába osztunk be, kivéve a párokat természetesen. Az étkezés húsmentes, vegán vagy vegetáriánus.

Nagy tapasztalat alapján és a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal válasszuk ki mindig a partnereket, akiknek több szempontból is megfelelőnek kell lennie számunkra.

A mi szempontrendszerünk:

Az étkezés jó minőségű és helyi jellegű legyen, megoldható legyen a vegán, laktóz, cukor, gluténmentes vagy egyéb más diéta, allergia. Ha a szálláshely engedi, mindig viszünk saját szakácsot, mert tapasztalataink szerint ekkor teljesülnek leginkább ezek a feltételek.

A szálláson el kell férnie lehetőség szerint az egész csoportnak és ahol jógázunk annak is ott helyben kell történnie, vagy legalább nagyon közel kell lennie a gyakorlóteremnek, ami kényelmes, fűtött, jól szellőztethető és ahol megoldott a mosdóhasználat.

Marketing
Az adatlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy az Útközben jóga az email címedre további tájékoztatást küldjön a jövőben szervezett táborokról, programokról. Mivel ennek köszönhetően először értesülhetsz a szabad helyekről előnyt élvezel a foglalásnál a helyek tekintetében. Továbbá hozzájárulsz, hogy a táborban készített fotókat és videókat az Útközben Jóga marketingcélokra felhasználja, azokat saját FB oldalán ill. honlapján megossza. (Ha valamelyik kép rólad nem tetszik, természetesen levesszük).

Útközben jóga közösség
A jelentkezéssel felvételt nyersz az Útközben jóga zárt FB csoportba, ahol csak azok vannak, akik már valamelyik táborban részt vettek. Itt könnyedén tudsz kapcsolatot tartani a többiekkel, fényképeidet is itt tudod megosztani.
Itt tudod a felvételedet kérni, 24 órán belül legkésőbb jóváhagyjuk: https://www.facebook.com/groups/utkozbenjoga

A nők számára nem csak ez a csoport van, hanem létezik külön HOLD női jóga kör csoport is, itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/162869708167986

Az adatlap kitöltésével tudomásul veszed, hogy a szervezők a programváltozás jogát fenntartják, ha úgy ítélik meg az utazás előtt vagy akár a helyszínen is, hogy biztonsági vagy egyéb okok miatt indokolt.

A jelentkezési adatlapon csak azokat a jógatáborokat láthatod, ahol még van hely vagy kiírjuk, ha látjuk a várlólista megjelenítésének értelmét.

A végleges szobabeosztás és telekocsi beosztás az utazás előtt legkésőbb egy héttel várható, erről külön emailt küldünk. A telekocsik sofőrjét ekkor összekötjük külön emailben az utasokkal. Tehát ezeket csak közvetlenül a jógatábor előtt véglegesítjük, addig folyamatosan változik a jelentkezések függvényében.

Köszönjük, hogy végigolvastad! Bebizonyítottad, hogy igazi jógi vagy, van türelmed, önfegyelmet tudsz gyakorolni és van kitartásod.

Várunk szeretettel!

Brávácz Alexandra jógaoktató és a többi programszervező, túravezető, szállásadó, vendéglátó és mindenki aki a tábor és a programok szervezésében részt vesz. Namasté!
Szervező cég: Adform Szolgáltató Bt.
Bankszámlaszám: 11101909-21498662-35000008 CIB Bank
Elérhetőség: utkozbenjoga@gmail.com
Email *
Név *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy