Inscriere la cursul de salsa si bachata
Despre tine
Nume si Prenume *
Profil de Facebook *
Numar de telefon *
Email *
Data nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Despre job
Profesie *
Loc de munca *
Despre dans
Vreau sa invat salsa ... *
Am mai dansat ... (ce dans si cat timp) *
Am auzit de voi ... *
Confirm înregistrarea şi respect următorul regulament
Orice persoană, care s-a înscris la cursurile noastre, declară pe proprie răspundere că este clinic sănătos din punct de vedere fizic si apt pentru a urma un curs de dans. Orice persoană suspectă de a fi bolnavă, de o boală cu risc contagios, are obligația de a întrerupe cursurile și de a anunța, de îndată, personalul şcolii pentru a se lua măsurile necesare prevenirii sau limitării îmbolnăvirii altor persoane din grup.

Fiecare persoană, în parte, este direct raspunzătoare de modul în care urmează instrucțiunile instructorilor în vederea desfășurării cursurilor. Instructorii nu se fac răspunzători de eventuale accidente survenite pe parcursul orelor, datorate neatenției participanților la curs.

Fiecare persoană trebuie să respecte regulile de igienă corporală, în vederea unei bune desfășurări a cursurilor, cu mențiunea că este bine să aibă asupra lor haine de schimb, pentru e evita mirosurile neplacute și deranjarea colegilor. Este interzisă participarea la cursul de dans în încălțămintea de stradă.

Toate persoanele au obligația de a asculta indicațiile instructorilor, instructorii având liberatea de a lua orice măsuri necesare unei bune desfășurări a cursurilor. Nu se permite accesul în sala de dans persoanelor în stare de ebrietate sau care au asupra lor băuturi alcoolice și/sau alte substanțe interzise. Fumatul este interzis în sala de dans, în vestiare si pe căile de acces în cladire.

Personalul şcolii nu este responsabil de furtul sau pierderea obiectelor personale în/şi din incinta clubului sau a sălii de dans. Orice deteriorare sau daună adusă sălii de dans, utilităților sau anexelor acesteia, vor fi suportate integral de persoana ce se face vinovată pentru producerea lor.

Informațiile de pe fișa de înscriere au caracter confidențial.

Conștient și de buna voie îmi asum întreaga responsabilitate pentru participarea mea la acest curs.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy