Jeg vil være med Fri Flyt og Christian Radich i 2020!
Dette er en interesseliste for alle som kunne tenke seg å være med på Ski & Sail med Fri Flyt Tur i 2020. Vi vet allerede at det kommer til å skje, men har enda ikke (april 2019) spikret datoer eller steder for neste år.

Vi vil gjerne ha en oversikt over hvem som er interessert i å bli med til Lyngen, Sunnmøre eller evt andre steder allerede nå! Det gjør det lettere å planlegge, og hvis det er veldig mange interesserte, vil det gi oss en bedre sjanse til å arrangere flere turer, så flere kan oppleve hvor gøy det er å være med på Fri Flyt- tur!

Melder du deg her, vil du motta en E-post med informasjon om neste års turer, når billettene kommer og hvordan det hele blir. Det vil gjøre det lettest å stå først i køen til å skaffe seg billetter - de blir ofte revet vekk ganske fort!

All informasjon håndteres i samsvar med GDPR-reglementet. Grunnet formålet, vil informasjonen bli lagret frem til våren 2020. Alle som fyller ut skjemaet plikter å huke av at de samtykker i denne datahåndteringen.

Navn
Your answer
Min E-post-adresse *
Your answer
Mobilnummer
Your answer
Jeg er interessert i å være med på Ski & Seil til... (Du kan huke av flere. Fyll evt ut eget forslag om destinasjon!) *
Required
Jeg samtykker i at Fri Flyt AS kan oppbevare min kontaktinformasjon i forbindelse med min interesse for denne turen. Informasjonen vil ikke bli brukt for noe annet formål enn å underrette om Fri Flyt Tur sine turer i 2020 og vil bli slettet i etterkant av at denne informasjonen er sendt ut. For utfyllende informasjon om Fri Flyt sin personvernpolicy, se https://www.friflytbestill.no/infosider/personvern *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service