Adventi lelki hétvége fiataloknak 2019
Kedves fiatalok!

Biztos, mindenki érezte már, hogy nagyon hamar elszalad az advent ideje, és azon kapjuk magunkat, hogy az első gyertya meggyújtása után szinte beesünk a karácsonyfa alá. Ezt a tapasztalatot szeretnénk megváltoztatni egy lelki hétvégével, amelynek során kicsit elcsendesedve – mert lesz móka is – előkészíthetjük szívünket a kisded Jézus befogadására.
Ennek formája azonban kissé rendhagyó, ugyanis ez a program ferences keretek között, fiataloktól fiataloknak szól. Tehát ha van bármilyen ötleted, amit szeretnél, hogy megvalósuljon a hétvége alatt, írd meg nekünk bátran az űrlap alján található "Az én ötletem..." mezőben, és igyekszünk beépíteni azt.
Tehát gyertek várakozzunk együtt!

Mikor? December 6-8. között
A program pénteken december 6. este 18,00 órakor kezdődik (kis csúszás belefér) és vasárnap 14,00 óra körül érvéget.
Hol? Székelyudvarhelyen a Ferences kolostorban - Tamási Áron utca 2.
Korhatár: 17-38 év

A helyek száma korlátozott!!!!
A jelentkezés határideje: december 4. délután 14,00 óra

Amit mindenképp érdemes magaddal hozni: Hálózsák, izolírnak (fiúknak) Szentírás, jegyzetfüzet, írószer és ha netalán még marad egy kis hely a táskában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe. Ez nagy segítség lenne! Ezen kívül minden nap a meleg ebédet a kolostor biztosítja.

Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen támogatna minket bármilyen kis hozzájárulással, azt elfogadjuk és felhasználjuk ifjúsági programjaink megszervezéséhez – keresd a dobozkát ;)

További információért írjatok a ferencesprogramok33@gmail.com e-mail címre, vagy hívjatok a 0746774701 / 075313263
Email address *
Nevem *
Itt lakom *
Telefonszámom *
Ekkor születtem *
Szülő/testvér/házastárs telefonszáma *
Nemem *
Ekkor érkezem *
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) *
"Az én ötletem..."
Még el szeretném mondani, hogy...
Hozzájárulok, hogy a fenti adatokat a kapcsolattartás érdekében – az ide vonatkozótörtvények és szabályok betartásával – tárolják és felhasználják. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy