Enquesta participació /Encuesta participación PACES Andratx
L'objectiu d'aquesta enquesta és ampliar la informació obtinguda en la jornada de participació segons els següents paràmetres:
1. Proposta d'accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a incloure en el Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible de Andratx (PACES).
2. Prioritzar els àmbits d'actuació del PACES. Segons el grau de priorització que considere, puntue de l'1 al 10.
3. Capacitat d'actuació de l'Ajuntament de Andratx sobre cadascun dels àmbits d'actuació. Segons aquests tres paràmetres alta, mitja, baixa.
4. Impacte sobre el municipi d'actuar sobre cadascun dels àmbits d'actuació. Segons aquests tres paràmetres alta, mitja, baixa.

GRÀCIES PER LA SEUA COL·LABORACIÓ
_________________________________________________________

El objetivo de esta encuesta es ampliar la información obtenida en la jornada de participación según los siguientes parámetros:
1. Propuesta de acciones de mitigación y adaptación al cambio climático a incluir en el Plan de Acción para el Clima y la Energía Sostenible de Andratx (PACES).
2. Priorizar los ámbitos de actuación del PACES. Según el grado de priorización que considere, puntúe del 1 al 10.
3. Capacidad de actuación del Ayuntamiento de Andratx sobre cada uno de los ámbitos de actuación. Según estos tres parámetros alta, media, baja.
4. Impacto sobre el municipio de actuar sobre cada uno de los ámbitos de actuación. Según estos tres parámetros alta, media, baja.

GRACIAS POR SU COLABORACIÓN

Email address *
Personal interno del Ayuntamiento *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy